Monday, November 26

Am făcut anul acum vreo 3 săptămâni! Aproape 400 de posturi. Şi exact atâţia oameni încât interacţiunea să nu fie niciodată din politeţe sau obligaţie.

Simţeam nevoia să punctez.

Revenind la realitate, realitatea este că sunt blocată şi nu mai reuşesc să mă scutur. Şi mi-e frică să o iau pe căi neumblate, oricât de tentante ar fi, pentru că nu îmi permit întărzierea.

Ieri am fost să votez. Îmi este foarte clar de ce m-am dus, de ce am votat cum am votat etc. După vot, am stat şi m-am minunat cu Mădălina cum se face că la 23 de ani, după 3 ani de muncă câştig mai mult decât tatăl meu care are aproape 60, dreptul să bage cuţitul în tine şi cunoştineţele necesare pentru aţi salva viaţa. Şi nu mi-a mai fost clar de ce am votat.

Şi nu vreau argumente de genul plicurilor şi orelor la clinici private etc. Vorbim strict de modul în care este gândit sistemul. Iar el permite ca eu să câştig mai mult decât un medic primar. Eu nefiind un geniu sau inventator sau child prodigy sau antreprenor minune ci un om normal cu un salariu normal.

Mă fac mai mare şi mut munţii. Jur!

Anyway!....Happy pietricele day!
Dacă ar fi un pic mai cald afară jur că aş da un cico. De fapt, mă lămuresc cu financiarul pe următoarea perioadă şi dau un vin fiert pe pârtie. Nu-i mai bine aşa? :)

9 comments:

Anonymous said...

Happy birthday!!! La mai mare!

mărie said...

Sper! Mersi ;)

Felipov said...

muaaaa..smackkk...click.

Monica said...

happy little rocks that roll day!

runbaby said...

Mi-am pus si eu problema asta cu un tata profesor. Fucking sad.

La multe pietricele!

mărie said...

Mersi doamnelor :)

Runbaby, exact! Iar ăştia sunt oamenii care îţi modelează şi întreţin viaţa. E incredibil . .

Junkymouse said...

e bine ca noi constientizam diferentele astea aberante si stim sa apreciem banii (nu hartia in sine sau ce poti cumpara cu ea, ci munca depusa in schimbul ei) la adevarata lor valoare, spre deosebire de copiii de miliardari. happy bloggie day, honey!

Anti said...

hei, poate ca blogurile alea mai asumate fac parte din schizofrenia de toate zilele, in care trebuie sa iti faci viata si eul in bucatel si sa nu le lasi sa se intalneasca, so if your path makes you really, go on, happy bloguresc day, you bring a smile in other;s people's life si asta ar trebui sa conteze

mărie said...

Mersi doamnelor.
Anunţ dacă mai apare vreo adresă - de mutat oricum nu mă mut că nu renunţ la pietricele.

Anti - good point ;)