Wednesday, November 7

efectul de bulgăre

Încep să înţeleg de ce oamenii evită să meargă la doctori. Ajungi acolo că te doare ceva şi vrei să nu mai doară şi afli că mai sunt nu ştiu câte chestii în neregulă cu tine. Care până atunci nu dureau, pe care nu le simţeai, şi care acum dintr-o dată sunt 'probleme' care necesită atenţie şi set-up de mii alarme la mobil ca să te ţii de un orar de tratament care evident că nu ţine cont de orarul tău normal. Şi unde mai pui că periodicităţile nu sunt armonizate.

Iar eu sunt foarte foarte comodă. Mă sâcâie faptul că trebuie să îmi aduc aminte chestii şi senzaţia de puncte fixe în program pe care nu le-am ales eu. Şi nu mă pot obişnui cu faptul că nu pot să mănânc şi fac ce vreau când vreau. Aşa că până la urmă tot mănânc ce vreau şi aştept să trag ponoasele. Noroc că încă ţine cu mine organismul . . . în timp ce se pregăteşte pentru palmele peste ceafă de mai târziu.

Mă rog . . nimic grav, nici pe departe. Doar că, v-am mai zis eu, şi o durere de cap mă deranjează îngrozitor pentru că nu sunt obişnuită cu ele. Stările de boală suck bigtime!

Aşteptăm soarele iberic să le facă pe toate bine ;)

2 comments:

I said...

I stie despre ce vorbesti. I are nevoie de un doctor bun care sa stie de ce o doare spatele, coloana si piciorul stang. Nu de la Euroclinic, unde am avut o experienta tare nasoala recent...despre care voi rade doar daca mi se rezolva problema medicala. altfel voi fi pissed. ...hmmm. cata consecventa! bad mood. fa-te bine, marie!

Anonymous said...

S-a nimerit la fix postul asta al tau! Acu' vreo 2 saptamani m-a apucat o criza de constiinciozitate si m-am dus sa-mi fac analizele. Nu ma durea nimic, dar am zis ca-i mai bine sa previi, decat sa tratezi. De atunci, tot tratez! :D