Thursday, November 8

întrebare

Voi nu aveţi un sentiment de morraly wrong când vedeţi o maşină în trafic care depăşeşte coloana interminabilă în coada unei ambulanţe cu sirena activată?

Mi se pare foarte imoral (e cam puternic cuvântul dar de fapt asta e senzaţia) să avansezi pe lângă coloană în felul ăsta. Îmi dă impresia unui om care şi în viaţă avansează aşa - şi nu vorbesc de avocăţeii americani ambulance chaser-i. Foarte urât!

10 comments:

Monica said...

subscriu! Asa cum mi se pare nepoliticos sa faci zigzaguri intre benzi, pentru ca sa ajungi tu in fata. nu se face. dar in bucuresti se practica. si la roma, de altfel, hi hi

mărie said...

Şi pe ăia îmi vine să-i pun la zid definitiv. Dar când mă gândesc că ăştia cu ambluanţele practic profită de suferinţa altui om ca să ajungă cu 20 min mai repede unde or trebui ei să ajungă . . . văd negru!

nihasa said...

si daca in ambulanta este sotia tipului din masina care e in travaliu?

Monica said...

daca e travaliu nu e problema, sa nu fie altceva grav. Travaliul nu e grav:)..dar intrebarea lui Nihasa e super buna. si atunci se impune ca cel din masina sa aiba un banner mare in care sa scrie repejor care e problema lui.
Maria ar fi vazut pe mutra soferului, though, incrancenarea omului nacajit, daca s-ar fi pus problema sa fi fost ruda ranitului din ambulanta:)

mărie said...

Nicio încrâncenare! Zâmbet pervers şi satisfăcut avea!

Nihasa, în ambluanţă are voie să intre soţul tău cu tine când te iau de urgenţă să naşti. :)

nihasa said...

n`am trecut prin asta ... inca :)

mărie said...

Dar totuşi ar fi bine să ştii din timp la ce să te aştepţi, nu? ;)

Monica said...

sa te fereasca Cel de sus! desi nu stiu la care asta te referi, ma gandesc ca niciuna nu ti-ar pica bine.

mărie said...

Bwahahahaa!

nihasa said...

ce ti`e si cu fetele astea :P