Thursday, November 8

Wanted: Sales Support

Deeeeeci . . . pentru cei care nu s-au speriat de micile mele momente schizofrenice care au transpirat aici pe blog şi ar dori să mă vadă în fiecare zi . . . angajăm!! :))
Noi adică Grupul Trend Consult care facem consultanţă şi training şi facem foarte foarte bine ceea ce facem ;)

Acum, pentru că facem foarte bine foarte multe lucruri şi trebuie să mă întorc de îndată la ele, o să dau un copy paste la descrierea pe care a făcut-o Sandra viitorului nostru coleg. Căci DA, eu mă bucur de panseluţă în fiecare zi.


"Avem si un anunt "serios" pe bestjobs, care reformulat la o cafea ar suna asa:

Mai vrem pe cineva care sa prospecteze piata si sa genereze lead-uri pentru vanzari, sa faca follow-up la campanii de marketing, sa puna oferte cap la cap, sa ne asiste consultantii in relatia cu clientii, sa se joace cu CRM-ul si sa ofere suport la evenimentele mari pe care le organizam.

Viitorul nostru coleg ideal va avea people skills de mare angajament, va sti sa scrie si bine si frumos, si in romana si in engleza, va fi fan detalii si foarte organizat de felul lui / ei. Ah, si evident, va sti sa umble cu PC-u'.

Acum, ca de la o pensée-lutza la cititorii sai, va zic sincer ca mediul de lucru e foarte tare. Suntem relaxati, pusi pe mistouri, stim sa ne ajutam unii pe altii cand e cazul, iar business-wise, suntem pe val :)"


Susţin 100% ce zice colega mea (hihihi) mai sus.
Şi plusez cu o cafea tare.
Eventualele CV-urile la office@ sau la mine. Eventualele întrebări preferabil doar la mine ;)

6 comments:

Anonymous said...

Aaa

"Viitorul nostru coleg ideal va avea people skills de mare angajament, va sti sa scrie si bine si frumos, si in romana si in engleza, va fi fan detalii si foarte organizat de felul lui / ei. Ah, si evident, va sti sa umble cu PC-u'"

Deci atentie la detalii si scris corect, asta inseamna ca va stii se scrie cu doi de i si nu cu unul singur, parca? :D

Do i get the job? :P

mărie said...

Aşa, off the top of my head . . viitorul pe care l-a folosit Sandra are particula care se conjugă în funcşie de persoană şi număr iar verbul rămâne la infinitiv. Iar infinitivul este 'a şti', cu un singur 'i'.

Dar verific! că nu se ştie niciodată cu verbele astea dubioase.

Cata said...

Haha, you girls NEED me :)

mărie said...

Hehehe . . tu ai deja referinţe bune, doar că dealul presupune prezenţă obligatorie la birou :)

Anonymous said...

trebuieste experenta?

mărie said...

Nope :)
Trebe cele de mai sus, disponibilitate pentru full time şi un cv de trimis la marieeeeee la gmail.