Sunday, December 9

cine ştie?

Vreau să mânânc peşte! Mi-e foarte poftă!
Cine ştie cum se găteşte uşor nişte peşte? (mai departe de tartine cu somon şi almette că aia nu e gătit)

Am reuşit să aranjez bucătăria şi să-mi iau un frigider şi s-au trezit în mine toate instinctele alea . . . . Sandra, mi-l dai şi mie pe Mădălin un weekend să mă înveţe stuff? :)

5 comments:

zuza said...

eu mananc deseori peste fiert de orice fel (varianta ieftina si ok - file de cod sau merluciu, varianta mai scumpa si f buna - salau sau somon, evident) cu legume fierte sau inabusite in unt, cu sos de maioneza.

sau poti sa bagi cate un file in folie de aluminiu, sa pui acolo si mirodenii pentru peste si feliutze de lamaie etc si sa coci la cuptor. asta chiar e yummy, mai ales pt somon.

sau mai fac eu o salata buna cu ton in suc propriu, porumb, surimi, ceapa verde, salata iceberg, rosie, ardei, ce mai vrei tu, cu ulei de masline si lamaie si o lingurita de maioneza, ca sa se ingroase dressingul un pic.

mi s-a facut si mie pofta ;))

l.overdoze said...

ah..niste clatite cu fructe de mare...

mărie said...

DA!!! Dar cum? Ce fac cu fructele alea înainte să le bag în clătite? :)

mărie said...

zuza: saru'mâna, o să pun în practică . ;)

Ieri ziceau ăştia la tv ca mâncăm de 10 ori mai puţin peşte decât spaniolii - statistici stupide de-ale lor. Dar vai ce mi-ar plăcea să se găsească pe toate drumurile proaspăt şi făcut cu cap şi nu la preţuri prohibitive . . .

Retete culinare said...

reteta cu file in folie de aluminiu este ok