Thursday, February 12

newfound chill

Știți momentele alea în care simți că se taie filmul și întră desenul animat cu un anumăluț căruia îi iese fum pe urechi și stă să facă implozie? :)) Momentele alea de 2000 x ”Aaaaa!”

Pe mine mă calmează tot timpul lucrurile mecanice - dă-mi mobilă de asamblat, 1000 de sandvișuri de făcut, 100 de cartori de curățat de coașă . .  etc. Numa că tipul ăsta de activitate nu e tot timpul la îndemână.  

Ei bine, am găsit remediul perfect, total surprinzător, soluția perfectă prin simplitatea ei. 

Cărțile de coloraaaaaaat! :D Nu pot să explic cât de instantaneu se calmează toate apele când te chinui să nu ieși cu creionul roșu din chenarul părului piticului ;) 

Și am Albă ca Zăpada, Cenușăreasa și Micuța Sirenă :D Și aștept să aducă la librărie Hansel și Gretl și Frumoasa din Pădurea Adormită :D Și nu pot să mă opresc din :D :D :D

Recomand cu căldură pentru momentele alea când îți explodează capul :)

7 comments:

Anonymous said...

Asta cu lucrurile mecanice OCD cred ca se cheama.

mărie said...

Mai ştii . . . :)) Aud că e mai comună decât am putea crede, probabil tocmai pt că forme din astea 'ușoare' nu sunt diacgnosticate.

Perfect! Asta-mi trebuia să fie duminica perfectă :)

mărie said...

diagnosticate*

Adrian Mihalcioiu said...

Ai incercat sa crosetezi ?

mărie said...

Trebuie să recunosc că nici nu aș ști de unde să încep cu asta . . . cu coloratul am totuși o 'istorie' - croșetatul cred că trebuie învățat de la cineva, nu?

Adrian Mihalcioiu said...

Im scoala primara, la lucru manual?

Citeam anul trecut (pana in criza), ca e noua relaxare a bossilor de pe Wall Street.

ChriSmilla said...

foarte adevarat!!! am descoperit coloratul impreuna cu elevii mei de la a 5-a si treaba cu chenarul e valabila si la mine. Ca sa nu mai zic ca-mi stimuleaza creativitatea si dupa ce colorez tot mai si desenez chestii pe langa cu negru si le colorez si pe-alea! e genial :))