Monday, October 29

de fapt şi liniştea asta anunţă ceva

Că uitasem de ce e de fapt linştea asta atât de mişto - că anunţă nebunia care va începe: obraji roşii de la viscol, retrezirea muşchilor la viaţă, alergătură de la bucureşti la braşov, trezit în weekend mai devreme decât în timpul săptămânii.

Cred că şi Arabela s-a săturat deja de a fi maşină de oraş - o simt că trage pe posada de parcă şi ea ştie ce va veni. Draga de ea, cum să nu te apuce frustrarea când îi folosesc 0,00001% din putere în mizeria de trafic din oraşul ăsta? Atât de rău îmi pare că nu pleacă cu noi de revelion. Cum o fi să conduci un Vito? Îmi aduc aminte ce panică din categoria 'mărimea contează' am trăit când am trecut de la matiz la polo. Vito-ul pare ceva de necondus în momentul ăsta and yet va trebui condus vreo câteva mii de kilometri.

Hanyway, roadtrip cu 8 oameni până în austria nu are cum să fie altfel decât memorabil.

Jur că simt fizic că vine perioada de maximă activitate a anului. Am aceeaşi lipsă de stare şi nerăbdare şi fluturaşi care apar tot timpul prin noiembrie. Ţinem pumnii stânşi să nu se finalizeze ca anul trecut cu sărbători de iarnă trăite în mocirle nu pe alb.

7 comments:

Anonymous said...

distractia va fi la ea acasa...mare nebunie . Distractie placuta!....aaa, era sa uit; si tu i-ai dat nume la masina ta!?:)

mărie said...

Să fie, să fie!
Evident că i-am dat nume, e şi ea un suflet, nu? :)

Anti said...

e boala grea, si masinile mele au avut nume: Jules, Batman, Pluto, Doom-doom, Mica si Zapa(cita) and I miss each and every one of them

mărie said...

Doom? :)))
Ce e mişto e că acum încerc să-mi dau seama ce maşini erau dupa numele astea, că sunt toate diferite şi cu mult 'conţinut'.

Anti said...

cume e si cu misterele astea, simt ca imi tradez prietenii (adica masinutele), pe scurt: Jules- dacia 1310 alba, geamuri negre (nu fumurii), blazata ca un burghez fancez scapatat; Batman-the love of my life, mazda 323F, linie sport joasa, 105 HP, trapa pt plimbarile noaptea la munte, faruri escamotabile (urechile lui batman), ca in banc, este sinucisa cu gratie, ne-au lasat franele, nu-i nimic, cele mai reusite parcari (beata), cele mai proaste parcari (treaza), cu plecat cu bara vecinului, "alo, v-am agatat bara, va dau asigurarea cand ma intorc", toba mediana s-a spart, batman s-a transformat in subaru imprezza, schimbat viteza la turatie, fara ambreiaj, am plans cand am vandut-o de mi s-a rupt camesa pe mine; Pluto, actually my X-man's car, opel vectra, kaki metalizat, facea un haz din orice iarna cu multa gheata; Doom-doom, opel astra, bleumarin, diesel, putin cam depresiva cand ploua; Mica sau Mika, o nordica alba in 2 usi, desi golf 2, am busit-o cand am condus-o prima oara; Zapa, opel astra alb, GTC, tot 2 usi, cam pretentioasa cand era in vama, having said all that, I'm feeling just a little bit naked

Alexandra said...

pe mashinutza mia o chiama Chloe ;;) pentru ca e sweet asa ca si Chloe a lui Vian.
:D

Anonymous said...

Super tare, have fun :)