Thursday, October 25

deci Barcelona

Dreams DO come true. Odată ce te apuci să investighezi cu ce se mănâncă. Google-ul ăsta şi internetul în mare mi-au pavat drumul spre nişte chestii în ultimii ani de nu-mi vine să cred câteodată.

Orice ai visa să faci/vezi şi ţi se pare 'departe' tre să afli cu ce se mănâncă şi ce efort implică. În cazurile fericite îţi dai seama că e la îndemână, în cele mai puţin fericite îţi dai seama că nu e atât de departe pe cât credeai iar alea care îţi confirmă presupunerile ţi se apropie ani lumină în momentul în care ai măcar o idee de unde să le apuci şi ce ar însemna.

De fapt internetul nu are nicio treabă. A jucat o partea foarte importantă pentru că în lipsa comodităţii pe care ţi-o oferă, aia cu un click away, probabil nici nu aş fi încercat să fac multe dintre chestiile care s-au dovedit 'făcubile' în cele din urmă.

În fine, the point is că pe 14 plec la Barcelona :)

3 comments:

Junkymouse said...

Like for ever and ever?!?!?! Ca eu una asta as vrea... Momentan sunt in faza de cautat burse ;)

mărie said...

Nu forever. Câteva zile de soare şi paseando por el Barri Gotic :)

ana si maria said...

ce bine iti inteleg dragostea pentru barcelona si bucuria de a merge pe-acolo din cand in cand, fie si pentru cateva zile.

impartasesc toate astea, in cazul meu, pentru madrid. desi, e drept, barcelona e cea frumoasa, madridul e o a doua casa. fapt pentru care si eu am stat cu ochii pe net, respectiv pe easyjet si in weekendul asta plec la madrid!!! 3 zile sunt de ajuns pentru tot anul care urmeaza.:)
de fapt daca stau sa ma gandesc, maine seara plec!!