Monday, October 8

deci MUSE

De mult n-am mai ascultat ceva care să sune atât de altfel de restul. Să aibă un sound atât de clar definit şi de diferit. Pianul fiind de când mă ştiu instrumentul peste toate celelalte instrumente, a auzi pian în tempo de tobă mare şi bas a fost peste toate celelalte combinaţii de instrumente. Şi ştiu că s-a mai făcut dar a fost prima oară când am auzit asta live.

Pe bune cea mai bună formaţie live din Europa!


Şi acum . . către cei care merg de la ora 5 la stadion şi stau în primul rând doar pentru că au plătit bilet de A, folosind concertul în stilul clasic al adolescenţilor care merg la film ca să stea în ultimul rând şi să se pupe . . . la tribune cu voi!

Vizibil deranjaţi de faptul că li se chiuie şi cântă în ureche şi că pletele doamnei ar putea fi agăţate între două palme care, ale naibii, insistau să bată ritmul, nu înţeleg ce dumnezeu făceau acolo, la un metru de gard, uitându-se unul în ochii celuilalt şi dându-şi mesaje cu prietena Alina despre planurile de revelion.

Am depăşit perioada extremistă când mă enervam văzând la concerte oameni care nu cântă cot la cot cu formaţia tot playlistul. Înţeleg că live-ul este cea mai bună modalitate de a descoperi o formaţie şi mi-aş dori ca tot poporul să umple stadioanele la evenimentele astea. Dar dacă nu îţi place sau nu eşti genul live sau nu ţi-ai mai văzut prietenul de 2 luni şi vrei doar să-i gâdili amigdalele stai acasă! Sau vino la concert dar nu da din coate să ajungi în faţă că 'aşa de face'!

La un moment dat îmi doream foarte foarte tare să plouă sau să fim la un concert NOFX să ştiu că în 5 minute începe pogo-ul şi se aleg imediat oamenii din primele rânduri. După care a început Knights of Cydonia şi nu mi-a mai păsat!

2 comments:

Felipov said...

mie nu mi-a mai pasat.
m-am dezlantuit in toata felipovenia mea.
minunat.

mărie said...

Felipovenia nici nu ar avea cum să fie perturbată. Nu ar mai fi felipovenie . . . :)