Thursday, October 11

doamnele ele însele

Astăzi am văzut toată ziua numai femei-ţaţe, pseudo-doamne care înjură la volan mai ceva ca birjarii şi genul ăla de şoferiţe care din cauză că bărbaţii înjură femeile la volan că sunt prea grijulii vor să fie un fel de schumi deşi nu ştiu clar cine sau ce e schumi ăsta.

În trafic, singurul lucru mai rău decât un bărbat tupeist şi nesimţit la volan este o femeie cu complexe de femeie la volan care vrea să demonstreze lumii . . . nu-mi dau seama ce dar e foarte chitită pe acel ceva.

De fapt, am pornit de la faptul că astazi, nu ştiu cum de am fost eu receptivă la chestiile astea, am văzut numai astfel de specimene la volanul maşinii mele. M-am simţit foarte foarte departe de comunitatea brandului ales. Mere putrede în fiecare ogradă dar chiar să mă lovesc numai de alea? Sau sunt eu extrem de receptivă la mizerii în ultima vreme. Nu ştiu dar aş vrea să nu mai dau o vreme de feminism din ăsta de groapă cu nisip.

3 comments:

Anonymous said...

Ha ha, desi nu are legatura, imi aduc aminte de o intamplare memorabila care s-a consumat intre o femeie-soferita si un barbat-sofer.
Amica asta a mea, foarte cool de altfel, statea la semafor in masina ei cea noua si fuma tacticos scrumand pe geam. In stanga ei, vine un Audi A8, negru, condus de super tip frumos si elegant. Ea il observa si incepe sa ii faca ochi dulci continuad sa fumeze.
Dupa cateva secunde, tipul o remarca, ii zambeste si, deschizand geamul din dreapta, o intreaba:
- Buna, ce faci? Frumoasa masina, dar ai din intamplare srumiera inauntru?
Ea, putin dezorientata de intrebare, ii raspunde: Da, desigur!
La care el, cu acelasi zambet ii spune: Si atunci de ce pizda ma-tii scrumezi mah pe geam!!!

Este inutil sa mai povestesc reactiile...

mărie said...

Bwahahaha.
Exact despre din astea vorbesc. Feminism înţeles ca excludere a feminităţii. Dar asta e o altă discuţie şi muuuuuult mai lungă :)

runbaby said...

absolut mizerabil ca forma, absolut corect ca fond. intreb si eu, la randu-mi, mai ales ca zici ca e o tipa "cool": de ce scruma pe geam?