Tuesday, October 9

Mă enervează stările astea de 'vai!'. La mine. Ale altora pot fi ignorate. Deşi nici la asta nu mă pricep prea bine dar asta e altă poveste.
Nu vreau să devin autosuficientă. M-ar întrista.
Nici bitter. Nici bitchy. Nici caustică.

În realitate, sunt foarte departe de oricare dintre stările de mai sus. Am doar momente în care mă gândesc cum ar fi.

Să 'urlu' de fiecare dată când simt că sunt călcată pe coadă ca să omor din faşă tentativele de călcat pe cap.

Să mă ţin de scara mea de valori (care, fie vorba-ntre noi, e foarte bine pusă la punct. Poate un pic prea bine şi şi asta devine o problemă dar asta este. iar, altă poveste) şi prea puţin să-mi pese de ale altora. De ce iese pe gură şi nu e personal şi de toate chestiile care nu ies pe gură şi poate sunt doar în capul meu.

Să îmi ajungă odată EQul IQul din urmă . . . să nu-mi explicaţi că nu e posibil..... se înţelege sensul şi formularea era doar de dragul metaforei.

Să nu-mi creez, alimentez şi temperez tot eu paranoile. Tot timpul mi s-a părut interesant modul ăsta de operare, cum îmi iese fără greşeală chestia asta. Uşor autodestructiv, nu?

Oricum (hehe, acum mi-am dat seama că mâine mă duc la ei la lansare la Mentorship), deci oricum, mi-e dor de o groază de chestii şi asta e foarte bine, încă folosesc 'what if' de împrospător de multe ori pe zi iar motivul pentru care aş dori un pic mai multă maturitate emoţională este că încă mai am atâtea de trăit că aproape mă sperie câteodată :)

Foto e fără legătură, de aici, doar pentru că e foarte foarte frumoasă şi liniştitoare.

3 comments:

Alexandra said...

See U there :)

Anonymous said...

Maria cea mare zice asa: acea fotografie este pe destopul ei de un an de zile .. o linisteste teribil :) si-a facut si un print color cu ea si l-a pus pe perete agatat intr-o clema... si acolo o linisteste
si iti mai spune ceva ... la feng shui zice ca fotografiile cu cai aduc prestigiu, faima, succese in cariera ...
asta era punctul unu , al doilea este - aceste nelinisti dispar ... odata cu inaintarea in cariera, cu succesele mici si marunte si cele mari si foarte mari.. un sfat pe care i l-am mai dat unei pretene de curand " cand ti se intampla ceva nu te uita spre cei 10% imperfecti ci apreciaza cei 90% perfecti si frumosi" caci daca incerci sa rezolvi micile imperfectiuni iti canalizezi energia in directia gresita ... hai ca am filozofat mult maria cu palaria

mărie said...

Point well taken.
Mersi doamnă!

În plin proces de redirecţionat energiile şi reconfirgurat feng shui -ul.

Serile târzii cu tumult interior petrecute la birou nu sunt cel mai bun moment de blogat :)