Tuesday, November 4

de luni

Am dat 1000 RON pentru revizia Arabelei :(( 1000 RON!!! Mi se pare enorm pentru 3 filtre şi nişte ulei. Noroc că nu par modelul 'ţepist' şi m-au lăsat oamenii ăia să iau maşina şi să aduc banii a doua zi. 1000 RON?!? Uffff . . .

Am fost duminică la Blog & Roll . . . o să merg întotdeauna la tipul ăsta de evenimente pentru oameni. Să mai schimb o vorbă cu oamenii cu care tot schimb vorbe din astea furate la un blog&roll sau christman party sau bere pe motoare de 2 ani deja. Şi-mi sunt dragi şi nu prea dăm noi unii de alţii altfel (recunosc că nici nu am fost proactivă). Oricum, foarte mişto senzaţia de revedere. Mai multe despre eveninent în sine au scris deja alţii (s-a scris foaaarte mult despre eveniment - nici nu cred că vezi des 250 de oameni cu blog la un loc).

În rest, lucrez la a mă 'aşeza' cu noua organizare a timpului (care nu mai este dictată de surse exterioare şi, prin urmare, treaba mea să o inventez, susţin şi urmez). Dacă nu îmi inventez şi însuşesc un sistem acum n-o să o mai fac niciodată - şi am nevoie de unul dacă vreau să fac tot ce mi-am propus să fac :D Ideas?

M-am simţit foarte bine zilele astea. Ciudat e că nu îmi iese încă 'pusul în cuvinte' a senzaţiei exacte. Mă lămuresc eu şi revin cu despicatul firului în 14 la care tot zic că renunţ :))

1 comment:

Anonymous said...

Salut. Imi place foarte mult cum scrii. Ai fi interesat sa facem un link exchange?
Id mess/mail: andrei_the_wise@yahoo.com
blog: www.varby.ro
Daca esti de acord astept un raspuns pe mail.
Daca nu te intereseaza imi cer scuze ca te-am deranjat.
Sa avem bafta la trafic!