Tuesday, August 5

mă lupt cu vara

Cam aşa se rezumă relaţia mea cu miunatul anotimp în cauză.

M-am lămurit azi dimineaţă că singurele lucruri despre care pot spune cu mâna pe inimă că sunt îmbunătăţite odată cu lunile Cuptor, Gustar şi Răpciune (bleah) sunt dimineţile. Alea la cafea între muşcate pe terasă în Bucureşti şi alea venite peste tine după o noapte de vorbă lungă şi dans la mare.

În rest . . pârjol. Nu pot să dorm, nu pot să funcţionez, nu pot să mânânc, nu pot să stau locului că simt că mă topesc, nu pot să alerg şi să mă agit că sunt moleşită după primii 2 paşi. Şi uite aşa . . . e freeze total perioada asta pentru mine.

Eh . . . măcar acum pot să mă liniştesc parţial la gândul că am concediul stabilit. Panica maximă şi fundul butoiului l-am atins săptămâna trecută când m-am văzut în postura de a da avansul penru revelionul 08-09 când eu încă nu ştiam (nu că nu plătisem) unde plec în concediul de peste 10 zile. :)))) Cred că asta rezumă cumva şi poziţia mea faţă de cele două anotimpuri.

Şi înainte de însorita grecie şi însoritul hotel mic şi fără copii (yeeeeey!!!) am 4 zile de vacanţă de vară. Zile din alea interminabile, la ţară la bunici, citind sub păr, bând lapte de bivol şi culegând micul dejun direct din curte :D

Acum că mă gândesc, pe vremea aia trăiam numai pentru verile alea în curte lângă Olt. Ăla era apogeul. Ciudat . . .

Io când vă zic că ăsta este an de echilibrare . . . ;)

3 comments:

Mel said...

doamne traies cu tine vremea caniculara, e prea cald ca sa faci orice, iar eu cum stau la desen toata ziua intr-o camera plina cu geamuri si prea multa lume ca sa si respiri, si mai nou si fara tigari ca nu se mai fumeaza la prof...iti dai seama ce bine e...si doamne metroul si mersul la metrou si dupa metrou este oribil...biahhhh...din pacate eu vara asta am 1 sapt jumate de vacanta din care cred ca imi voi dedica 3 zile de mers la bunici de relaxare maxima...Aaaaa si o mica paranteza ai obsevat ca summer does not last as long as it used to??

Sandra G said...

marie, sa stii ca zilele petrecute "lucrand" acasa mi-au confirmat teoria ca aerul conditionat e malefic: traiesc mult mai usor caldura acasa, fara clima, decat la birou. atat am vrut sa spun :)

mărie said...

E mai scurtă şi îngrozitor de temperamentală. Deşi sincer, aş prefera 3 luni la 27 de grade în loc de o lună jumate la 37 :(