Friday, February 2

de dimineaţă, cu miros

Oare numai mie mi se face rău la un pas de a scoate micul dejun din mine când trec pe deasupra gurii de aerisire a bucătăriei McDonald's din Unirii 2 - exact lângă clătitărie?!? Refuz să cred că numai eu simt mirosul de cartofi de plastic prăjiţi în ulei stătut. Şi dacă toată lumea îl simte, cum de este tot acolo după 4 ani?

La modul serios, dacă nu mă simt bine într-o dimineaţă, ocolesc prin parc de frica activării reflexului de regurgitaţie şi nu mi se pare normal. Şi nu am eu un nas sensibil, te loveşte!

5 comments:

de_ce said...

uleiul e tot acolo de 4 ani? :D

MoniK said...

eu fac urat de cum ma plimb pe Take IOnescu, venind dinspre Amzei, catre Romana cu KFC si MCDo...putoare de nedescris de margarina sub titlu de ulei de palmier whatever:(

Cosmin said...

dap maria, mirosul ala e vechi, confirm

marie said...

E ingrozitor!!! Inteleg ca mancarea miroase dar cand treci pe langa saormerii macar miroase a saorma, nu a saorma veche si statuta.
Si nu inteleg cum de nu au rezolvat pana acum problema. Refuz sa cred ca nu s-a plans nimeni ... sau, cine stie? :(

Anonymous said...

nu e doar in preajma mcdonald's unirii. e peste tot in preajma mcdonald's'urilor! si acelasi miros il mai poti simti in autobuzele 101 sau 336 dimineata, intre orele 10-12 (posibil si mai devreme...). believe me!