Thursday, February 1

din categoria 'sub birou'

Să presupunem că există o Maria care face planuri. Moare Maria-care-face-planuri şi ajunge la Sf. Petru. Dragul de el, ştiind că Maria-care-face-planuri a dus o viaţă aproape exemplară, aruncă pe umerii ei o mare decizie mare: "ia zi, draguţă, unde vrei tu să mergi, în rai sau în iad? Ai fost destul de cuminte, păcătuind sub medie, cu o conştiinţă trează deci îţi dau dreptul să alegi". Maria-care-face-planuri, îşi aduce aminte că a citit ea prin cărţi că cele mai bune decizii se iau în cunoştinţă de cauză zice: "Păi să văd. Analizăm ofertele şi decidem apoi". Zic şi făcut.

Ajung ei în Iadul-celor-care-fac-planuri, reprezentat de o cameră cu mulţi oameni-care-fac-planuri agitaţi şi un difuzor în perete care urla isteric "planul de activităţi trebuie predat în 5 minute! planul de activităţi trebuie predat în 5 minute! planul de activităţi trebuie predat în 5 minute!". S-a notat. Next!

Ajung ei în Raiul-celor-care-fac-planuri, reprezentat de o cameră cu mulţi oameni-care-fac-planuri agitaţi şi un difuzor în perete care urla isteric "planul de activităţi trebuie predat în 5 minute! planul de activităţi trebuie predat în 5 minute! planul de activităţi trebuie predat în 5 minute!".

Hmmm, se gândeşte Maria. Toate ca toate, dar io cu cine votez? Zi-mi, nea Petre, că poate sunt eu proaspăt moartă, care e diferenţa dintre cele două?.

Şi Sf. Petru, genial, îi dă replică:
Păi aici sus în Rai, PROIECTELE SE ŞI FAC!!!!!!!!!!!



Banc de la felipov, acum 5 minute.

3 comments:

Sandra G said...

hahahaha! brilliant!

mărie said...

stiam eu ca o sa intelegi ;)

Sandra G said...

oooooooo da! :) mai ales in Rai! :))))