Thursday, April 19

bombăneli

Nu-i aşa că e absolut normal ca exact atunci când trebuie să trimiţi/ primeşti ceva urgent se închide inboxul că ţi-ai depăşit size limit-ul? Şi stai juma de oră să muţi, evaluezi, ştergi nush câte luni de mail-uri?

Şi exact în mijlocul unei relatări live via sms apare memory full pe ecran în loc de un detaliu picant de la faţa locului? Iar inboxul se deschide cu viteza melcului datorită încărcării şi modelului antic? Şi nu poţi să le ştergi pe toate că, de, sunt mesaje care nu se şterg. Şi după fiecare ştergere a unui mesaj trebuie să aştepţi iar să se încarce inbox-ul?

Şi exact când termini îţi apar mesaje de battery low?

Niciodată nu mă ocup de chestiile astea decât atunci când ard. Şi întotdeauna ard exact atunci când ar trebui să mearga smoothly.

2 comments:

Junkymouse said...

oh da, oh da, oh da!!! numai ca pe mine ma mai intampina mesajul memory full si cand vreau sa surprind o imagine cu camera foto si, bineinteles, pana mai sterg eu cateva poze, ceva se schimba si degeaba mai fac poza.

mărie said...

:)) eu ma axez pe telefoane care sa ma trezeasca dimineata si sa trimita mesaje. Nu ma complic cu mai mult de atat exact din motivele de mai sus. :D