Monday, April 2

cine se scoală de dimineaţă . .

.. în mod total neaşteptat, chiar ajunge departe. Şi nu vorbim de luni-vineri când nu e tocmai opţiunea ta. Vorbim de orele alea despre a căror existenţă nici măcar nu ştii până treci de vreo 20 de ani - eu cel puţin nu credeam că există - orele de genul 9 sau 10 dimineaţă sâmbătă sau duminică.

Poftim zi când eu credeam că duminica lumea se trezeşte la 2-3 şi mahmureşte până seara când mai iese cel mult la o sămânţă în faţa blocului.

Am ieşit din casă la 10 (again, nu ştiu cum arată oraşul la ora asta pt că ori sunt la serviciu ori dorm), traversat bucureştiul, recuperat blonda din dotare aproape din aşternut şi întors acasă cu ea la cafea - mă rog, eu am băut cafea, ea a inspectat frigiderul.

Băut cafea, văzut film de duminică - filmele de duminică sunt cele mai tari atunci când nu încerci să le vezi în altă zi sau în alt context - Just like Heaven (Mark Rufallo = yummy).

Văzut mama, brainstorm cu mama în jurul unei idei boeme pe care a avut-o fiind ea atât de fabuloasă - idee boemă pe care eu şi silvia am procopsit-o cu un swot şi fundaţie de plan de business. Mama se lasă de calculatoare şi noi avem cel mai tare proiect de weekend ever ... un fel de with our powers combined (toate femeile, nu numai noi 2) scoatem mega afacere din visul mamei de duminică. Detalii to come! Deja ştiu clar cum o să pitchuiesc povestea asta, din ce unghi şi căror publicaţii. :D

Shopping!!! După târâit în genunchi şi rugăminţi pentru o pereche de balerini şi chiloţi în Plaza, m-am lăsat târâtă până acolo ca să mă uit la Silvia cum pleacă cu mii itemi şi, aţi ghicit, nicio pereche de balerini sau de chiloţi. N-am rezistat şi am sărit de bugetul de luna asta (deja!!!!) şi mi-am luat o nebunie de hanorac - pentru culori evident, nu-mi plac în mod special găinile.

Next .... la Zoo!!! (Pardon, înainte am făcut iar mizeria cu un DubluCheesburger şi Cola). La Zoo e foarte frumos, mai ales că ajungi acolo o dată la câţiva ani, dar devine foarte repede îngrozitor de trist şi deprimant şi de stimul a tot ceea ce există în tine şi vrea să urle împotriva nedreptăţii.
Proastă mişcare să faci asta după ce vineri am stat până la 3 dimineaţa să mă uit la Planet Earth să văd aceleaşi animale în libertate (şi mult caca de liliac).

După ce ne-am lămurit că suntem stăpânele junglei ... absolut toată lumea din grădină era adunată la leul care arăta chiar foarte îngrijit şi urla a îngheţ... am păstrat un moment pentru Gaya (elefantul care a murit şi am auzit azi că pornesc ancheta internă pe tema asta) am luat-o iar printre manele spre maşină.

Prăji la Gloria Jean's unde nici nu am apucat să înjur ca lumea la vederea unui pahar cu apă şi chiştoace de ţigări stinse în el (bleah! nu sport ţigări stinse în apă, suc, cafea, u name it!) că am primit şi noi în braţe unul pe post de scrumieră cu un zâmbet şi un asta este, nu se fumează aici dar încălcăm şi noi legea, nu o face toată lumea? grrr... Nasol să ai pretenţiile pe care le ai şi să îmi dai un pahar de carton în care să scrumez în timp ce stau cu fundul în fotolii de piele.

Am vrut să vedem Ikea dar ce să-i faci, îi doare la bască şi îşi permit să închidă în fiecare zi cu 2 ore mai devreme decât restul parcului comercial...sunt Ikea, ce mama lor! Oricum o să vină buluc românul.

Am vrut să încheiem cu un bang şi un monopoly dar nu mai erau locuri în locul pe care nu o să-l numesc pentru că probabil de la prea multă numire nu mai erau locuri.

Şi ca bonus .... există şi versiunea mai scurtă, vizuală şi cu temă a zilei, powered by descoperirea făcută la copii în zara care avea să devină laitmotivul zilei - TRICOUL.

9 comments:

silvia g said...

mark ruffallo, baiatul din fata de la plaza in hanorac alb, specimenul tinut in lesa la zoo = yummy. ce de baieti frumosi am vazut duminica! si eu am mai vazut si csi si lost room si criminal minds... am avut un wk incomensurabil. sa nu uitam ca am fost si la dans desi sambata dimineata m-am culcat la 5 dimineata... si duminica am vorbit o ora cu Zeul la telefon... asa da, pixi!

mărie said...

eh... ia du-te tu şi laudă-te la tine pe blog cu activiţăţile extracuriculare şi relaţia privilegiată cu divinitatea!! mrrr...

Dar da, speranţa e vie - în lesă, dar vie :))

utopic said...

imi pare rau, mi l-am luat vineri, 1-0 :)

mărie said...

Actually...1-1 ca il am si eu acum. Dar lasa ca vin comenzile de la threadless si vedem acolo ce S Girly Tee n-ai mai prins :P

utopic said...

in general vad ca marimile mici se gasesc din ce in ce mai greu, anul trecut pe vremea asta parca imi picau in mana numai xs-uri ca sa imi faca in ciuda, si acum scormonesc printre teancuri de m-uri si l-uri.

cat despre threadless, am incheiat relatia, pentru ca deja s-a raspandit zvonul si am vazut in ikea trei cocalari cu tricouri de acolo. se impune o descoperire de textile noi :( sau o vizita peste hotare

I said...

Ha! si io care credeam ca am avut o zi super plina pentru ca am reusit sa ma trezesc la 11, am facut mega breakfast cu divinitatea mea, am fost la tenis si apoi zacut in soare ca o soparla, apoi pe canapele la cafea cu sirop de mure, ceai cu iasomie si Dr Pepper shapoi plimbat cu mashina prin oras la apus... Marie, m-ai luat!

mărie said...

Cu marimile nu am o problema, reusesc sa ma ingras de la an la an astfel incat sa fiu intotdeauna in tendinte. ;)

Cu threadless . . . doar nu o sa-mi strice placerea niste cocalari! :D

@I: A fost un accident la mine. Planuiesc sa-l repet cat de curand. Tennis?!? :( Vreau si eu la tennis!

Junkymouse said...

cocalarii se vor plictisi repede e threadless! nu sunt suficiente modele de tricouri pe intelesul lor =)

silvia g said...

maria, ma laud peste tot. si tu nu ma poti opri!!!!!! buahahahahahahaha!