Monday, September 1

Opera a ieşit în stradă

Uite ceva ce făceam des în studenţie, asta cu activităţile cuturale mai departe de un film la Elvira Popescu, trăgând unii de alţii şi ajungând aproape întotdeauna spontan să ne luăm bilete cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Şi ştiu mulţi oameni în aceeaşi situaţie. După aia vine programul fix peste tine, vine maşina care anulează şansele de trece pe lângă teatru şi a zic 'Hmmm . . . interesant, hai să iau bilet!'.


Mult m-aş bucura în primul rând să mă urnesc eu mai des şi în al doilea rând să să urnească mai mulţi mai des. Sunt convinsă că dacă ar creşte attendance-ul în teatre şi opere cu 30-40%, audienţa trioului TVR 1, 2 şi Cultural cam cu tot atât - ne-ar fi cel puţin cu 15% overall mai bine - ar trebui să pun steluţă aici că datele se bazează pe estimări proprii şi nu au nicio bază ştiinţifică, nu? ;)



Oricum, asta e cu siguranţă una din soluţii - să dai de ele mai des, să îţi mai aducă aminte că există, să vină ele un pic mai spre tine.


Frumos.

Am aflat ulterior că loja şi scaunul anunţau un eveniment care a fost sâmbătă. E mai greu cu revenirea la realitate după vacanţă :)

No comments: