Monday, October 13

Primul meu telefon a fost un Alcatel OTE. Le mai ţine cineva minte? Grăsuţe, greuţe, fără funcţie de silent - nimic nu conta, aveam telefon mobil :D!!

Eu mă ataşez de obiecte. Dacă ar fi vorba de Arabela - aş prefera să ştiu că she lives on as something else decât să ajungă să stea să se umple de praf şi rugină la un colţ de stradă.

Cu telefoanele nu am relaţii din astea - cu excepţia acelui Alcatel care a fost Primul. Care acum stă într-un sertar şi nu este observat decât atunci când îngreunează accesul la hârtiile şi cheile din jurul lui.

Aşa că o să iau Alcatelul şi-o să-l duc la centrul de geriatrie în aşteptarea reîncarnării :))) - www.reciclam.ro

Şi vorbesc de Arabela pentru că nu cred că este nevoie să mai subliniez că a recicla toate telefoanele astea face bine planetei. Point-ul ecologic se susţine singur.

Incepand din martie 2007, in toate magazinele Vodafone din tara s-au instalat puncte de colectare a telefoanelor mobile si a acesoriilor de telefonie mobila.

Telefoanele si accesoriile colectate (baterii, incarcatoare, dispozitive hands-free, cabluri de date) sunt procesate de Regenersis UK. Vodafone colaboreaza la nivel international cu Regenersis pentru reciclarea dispozitivelor uzate.

Telefoanele in stare de functionare se reconditioneaza si se trimit spre reutilizare in tari din Africa sau Asia. Astfel, Vodafone faciliteaza accesul la telefonie mobila persoanelor cu posibilitati materiale limitate.

Ne vedem pe acolo ;)

No comments: