Tuesday, February 20

şi io, şi io, şi io !

... sunt printre cele 8365295 de bloguri nominalizate la roblogfest şi deci printre cei 8365295-minus-câţiva bloggeri care dedică un post acţiunii mascate şi subtile de lobby :D

[clearing throat]
Am ajuns până la vârsta asta fără să fiu ultima aleasă în echipă la fotbal, volei sau alte sporturi ale copilăriei ... hai să nu recuperăm acum la maturitate experienţele traumatizante de care am reuşit să mă feresc în copilărie. Nu am să merg atât de departe încât să va spun că, dacă ar fi să ne luăm după tradiţia care m-a consacrat printre primii aleşi în echipă sau chiar pe postul de căpitan, ar trebui să iniţiaţi acţiuni virale nemaivăzute şi campanii naţionale de promovare. Oops, am spus-o! Ei, nu trebuie să vă luaţi după mine..... dar n-aş putea să opresc asemenea iniţiative odată puse rotiţele în mişcare. Mi-aş accepta cu resemnare soarta. :))
Vă mulţumesc!

Chestia mişto şi de inimă legată de acest fest este, însă, Sandra. Care după ce mi-a mărturisit că ea m-a nominalizat, a continuat în nota sinceră spunându-mi că nu mă citeşte pentru că mă iubeşte, nici nu mă iubeşte pentru că mă citeşte ci pur şi simplu mă citeşte şi mă iubeşte.... aşa, fără pic de cauzalitate. :))

Aşa că, deşi pe mine nu mă interesează delooooooc subiectul :P, votaţi-mă de dragul ei! :)))

Later edit: Mi s-a atras atenţia că n-am zis unde :))) - la alea personale, în jurul literei D de la drumuri, habar nu am numărul.

4 comments:

Sandra G said...

hihihi... and i mean every songle word :)

VOTATI CU MARIE SI ALE EI PIETRICELE!!!

Sandra G said...

Pregateste-te sa fii socata:

te-am tagguit! Hahaha! vezi aici: http://pensees-lutze.blogspot.com/2007/02/bleapsa.html

Zaza said...

şi io am tăguit. deci fără scuze! :)

mărie said...

ma intorc de pe coclauri si ... cu cea mai mare placere... :)