Wednesday, February 14

aşa, de dragoste

Nu pot să cred că lucrez aiurea din cauza unei mentalităţi de "până nu moare de tot" o ţinem în cârpeli. Nu pot să înţeleg oamenii care nu au auzit de prevenire, care îmi cer mie condescendent soluţii la probleme care nu ţin de mine şi mai au şi tupeul să-mi explice ce-mi trebuie şi ce nu îmi trebuie ca să îmi fac EU treaba.

Când un calculator moare de cel puţin două ori pe săptămână nu e clar că soluţia este un pic mai complexă decât "lasă-l 10 minute să se răcească şi dăm un restart"?!?!

AAAAAAAAAAAA........mai am puţin şi încep să plâng de nervi. Când se întâmplă pierd 2 ore în timpul zilei cu testări şi încercări de localizare a problemei pe care nu mi le dă nimeni înapoi ci se adaugă natural la sfârşitul zilei respective. Pierd o oră seara când moare iar şi eu nu dau save atât de des pe cât aş vrea pentru că nu am dreptul să-mi ţin documentele pe hard din cauza riscului de crăpare şi lucrez direct pe server unde a da un save la un document de 15 mega durează 10 minute. Şi a da un copy paste vreo 5.

Mai am foarte puţin şi încep să înjur şi nu-mi place cum arată cuvintele alea negru pe alb.

Later edit: şi nu mă înţeleg pe mine că nu mă duc să cer ceva pe tema asta cui trebuie şi insist prost în a crede că, într-un final, fiecare îşi va face treaba. Ce draguţ îmi stă, nu?

3 comments:

Anonymous said...

pana nu moare de tot? :D au, chiar doare.

Te sfatuiesti sa deschizi unitatea si sa dai un bobarnac mai solid ramilor... ca dupa aia sigur nu mai merge.. poate-poate il schimba :D

hai, lasa nervisorii! :P

mărie said...

'pana nu moare de tot' era o exemplificare a mentalitatii. Nu s-au rostit pe bune aceste cuvinte. Inca.

Nu stiu de unde sa apuc laptopul asta sa-l deschid... :( are suruburi foarte mici si eu sunt atehnica si intru in panica.

sigur. direct la usa lui o sa-mi las nervisorii ...

tnx :)

Sandra G said...

pisi! da-mi un cutit si rezolv eu tot! laptopu' adica! - asta pentru cei care nu stiu the magic i can work on technology cu un cutit... ;)