Thursday, February 8

revista Libertatii

Mi-am luat abuziv o leapşă sau o provocare sau cum vreţi să-i spuneţi de la porcuşorul agresiv pe tema: Libertatea. Dacă a găsit el, trebuie să gasesc şi eu ceva. Fiţi atenţi aici:

1. Horia Brenciu, pe care îl ştiaţi un tip jovial, are o latură ascunsă care folosesşte bolidul său Audi pentru a călca fiinţe vinovate doar de trecerea străzii printr-un loc nepermis. (a călcat o pisică - lucru care, şofer fiind, ai 60% şanse să ţi se întîmple măcar odată în viaţă, iar şansele cresc dacă ai o Dacie fără ABS nu dacă ai Audi.
ps: articol garnisit cu o fotografie de mare excepţie a domnului.

2. O doamnă DJ a mixat topless într-un bar. Mare amatoare de votka ... bla, bla...acelaşi dramatism ieftin.

3. Am găsit şi eu una. :))
"Angelina de Bucureşti". Angelina are o sosie de 18 ani în capitală căreia asemănarea i-a adus muuuuultă popularitate în rândul colegilor de liceu (mă abţin din greu de la comentarii). În plus, domnişoara declară că voisul ei este să ajungă să o dubleze pe Angelina într-un film la Hollywood şi aflăm că cele două au şi mai mult lucruri în comun: La fel ca Angelina, şi eu sunt pasionată de demoni" Demoni!!!!
Mai avem: Am urcat de cateva ori pe podium, am aparut si pe la televizor, in diferite clipuri muzicale, alaturi de alte vedete autohtone, insa eu vreau sa devin un politician de succes si o femeie de afaceri. Păi să n-o mănânce mama de fetiţă, e deja vedetă autohtonă, nu?
Promovaţi-le! Promovaţi-le! Da, şi eu îmi doresc să mă fac mică şi să fiu o Moni.

Vă daţi seama că discutăm de acelaşi număr, nu?

Mă duc să mor.

9 comments:

Sandra G said...

eu ma duc sa cumpar o arma.

mărie said...

uite...spre exemplu..tu semeni cu Amlie si, ca si ea, esti pasionata de 'pietricele'. De ce sa nu promovam astfel de modele la gazeta? :P

Anonymous said...

Angelina Who?!

Ok... where did I put that darn rifle this time... MOM???!!!

Monica said...

eu seman cu marilyn, am cantat suav hepi băzdei o dată, sunt şanse să mă sinuciz?sau să încerc la chenedi?

Sandra G said...

eu cand aud de angeline din astea, tind sa seman cu courtney love :D

Felipov said...

eu mi-am facut numeroase operatii sa seman cu paris si vreau cand ma fac mare sa fiu o actritza de succes.dar as vrea sa incep cu libertatea.cum sa fac?sa trimit o poza?
ce faiiinnnn ar fiii..
numai la asta ma gandesc

Anonymous said...

poati sa te strici de ras in acelasi stil daca citesti coolGirl, am o prietena care o face :))

mărie said...

@fetele: de ce toate vreti sa fiti blonde?! :)

@netboy: Gabriela 'Angelina' Giocasi. Fii cuminte! si citeste pana la capat :P

@de ce: pe CoolGirl? :D Multumesc. Am renuntat de mult sa invat in 5 pasi cum sa-l transforma intr-un mielusel sau sa-i sugjug definitiv cu diverse talente pe care se laudau ca ti le cultiva: Doamna in societate, gospodina in bucatarie si curva in pat. Sau era doamna in bucatarie, curva in societate si gospodina in pat?

Oh well... :))

Anonymous said...

pe acolo pe undeva, alaturat machiajului de seara, celui de dupa-pranz, celui potrivit pentru desert si, sa nu uitam, cel pentru stat pe buda :)))

oricum, sunt amuzanti, nu am ce zice :))