Wednesday, October 22

vreau Google la telefon!

Nu PE telefon.

Mi-ar fi foarte folositor un număr de telefon unde să sun să aflu orice. Un număr de telefon care să aibă în spate o armată de oameni cu google-ul deschis şi cel puţin capacităţile mele de search.

Pentru momentele alea când eşti în maşină sau într-o casă fără net, sau la cafenea fără laptop la tine, sau în şură sau orice alt loc în care nu ai altă modalitate de a face rost de informaţia aia.

Ştiu că pentru toate astea există Mastercard pe care îl foloseşti ca să-ţi cumperi telefoane inteligente cu net cu tot dar eu continui să refuz să-mi încarc chiar fiecare moment al vieţii cu update-uri de mail şi twitter şi gmail şi reader şi nasdaq şi etc etc.

Vreau şi eu un serviciu de informaţii mai mult decât 931 unde ai nevoie de adresă sau de nume exact pentru numere de telefon. Oricum 60% din afaceri sunt înregistrate cu alt nume decât au pe firma luminoasă.

Vreau să sun să întreb ce număr de telefon are salonul la care am programare în 5 minute să-i sun să le spun că întârzii.

Să întreb unde e aproape de mine o filială ING şi dacă are casierie sau nu.

Să întreb la ce oră e filmul X la mall să ştiu dacă mă opresc să iau bilete sau nu.

Să aflu cât e euro.

Să cer o listă de service-uri auto să sun să încerc să-mi fac programări dacă tot stau 1008 ani în trafic în fiecare zi.

Şi tot aşa.

Cât de complicat/scump ar fi să faci aşa ceva. Eu jur că aş da bani să sun la un număr cu suprataxă unde să ştiu că am google-ul la dipoziţie.

2 comments:

Unknown said...

Well, lucreaza ei si la asta! Deocamdata au 1-800-GOOG-411, care pare sa fie ok, dar e doar _la ei_...
I'm addicted, umblu cu eee-ul dupa mine si cum am ceva de comunicat dau de un wireless, mai citesc si o duzina de feed-uri si raspund la cateva mail-uri dintr-un foc. Incep sa scap de dependenta de mobil totusi, o fi de bine?

nihasa said...

marie pai e super usor ..iti trebuie doar un telefon desteptut cu net si gps :)