Friday, January 11

chiul

Nu-i aşa că, mai demult, nicio bere nu era mai bună decât aia băută în timpul orei de fizică? Când ştiai că X e la tablă şi tu eşti la terasă :D

Chiulul e chiul! Şi orice ai face când chiuleşti este exponenţial mai plăcut decât atunci când o faci în timpul liber.

6 comments:

Anonymous said...

Si faptul in sine ca chiulesti te face sa te simti pt o clipa mai inteligent decat cei care raman. :)) I know the feeling. Din pacate, acum la facultate chiulitul nu-si mai are sensul...as putea sa nu ma duc tot semestrul ca oricum nimeni n-ar baga de seama. :)

Junkymouse said...

si nici de la munca nu mai poti chiuli pentru ca tot tie iti ramane treaba neterminata... desi mi-ar placea sa spunem "ne vedem la un cico la 12:00", cico-chiul adica

mărie said...

:)
Am chiulit joi de la muncă şi am fost la cafea şi shopping.

Priceless....vorba reclamei.

Cred că devine doar mai asumat . . . adică ştiam când am zis 'hai' că va însemna câteva ore de muncă în weekend.

Dar a meritat cu vârf şi îndesat pentru alea câteva ore în care ne-am plimbat ca rentierele prin Plaza . . . că nu eram decât noi şi nevestele de fotbalişti :)

butta said...

Exact la asta ma gandeam si eu zilele astea...cred ca sentimentul de libertate trait in liceu cand chiuleai este compensat de chiulitul de la munca (probabil si pentru ca chiulitul din facultate este total lipsit de repercusiuni)...Mijto ar fi ca, in anumite zile din an, la aceeasi ora, toti prietenii tai sa chiuleasca.
Si eu am chiulit vineri de la munca si m-am simtit foarte bine (si la mine s-a lasat fara ore de munca in weekend :)))))

mărie said...

Exact.
Oricum, de la facultate am chiulit ca să merg la muncă deci nu se pune :)))))

Să-ţi fie de bine chiului. Vorbim şi aranjăm un chiul cu clasa. Gen, să nu se mai facă fizică deloc că doar nu ne-o pune absenţe tuturor.

Ne adunăm destui şi .. . . hai să oprim economia o zi! :))))))

Anonymous said...

like, totally :)