Wednesday, November 22

30'

Despre masajul la birou:
... a inceput foarte timid in mansarda rearanjata in alveole dupa principiul open spaces (sa fim o familie, sa avem spatiu si, in general, sa ne auzim colegii si in receptor si live din coltul opus al mansardei atunci cand ii sunam). 'Terapia' se desfasoara pe un scaun pozitionat strategic, dupa secretariat, la intrarea in zona de lucru a.i. toaaaata lumea te vede in timp ce adormi uitand ca esti la birou sau scoti sunete care nu sunt prevazute in fisa de post. Din aceste motive, incordarea necesara pentu a controla balutza din coltul gurii sau geamatul care sta in gat, se bate cap in cap cu ceea ce face nenea cu spatele tau si scopul final al exercitiului: relaxarea. Pe scurt, la primele sedinte, nu m-am ales nici cu una nici cu alta.
Insa e al naibii de bine :) garfield-bine :) Si pe masura ca trec saptamanile (cred ca avem deja vreo luna de cand beneficiem de aceste servicii), pe masura ce ne descoperim unii altora noi grimase si schimonosiri ale fetei si lucram impreuna la o solutie pentru a ne oferi intimitatea necesara relaxarii a la carte, incepe sa ne intereseze din ce in ce mai putin contextul. Astazi jur ca am adormit cateva secunde.

Clarificare: Nu, nu e cu masa, dezbracare si prosop peste fund si cu Val Kilmer orb ca-n filme. masaj la birou = masaj de relaxare (30 minute de umeri, ceafa, spate - pe scaun, prin haine). Cica varianta originala implica un nene care face asta in timp ce tu stai la calculator si lucrezi?!?! Nu pot sa inteleg!

2 comments:

gorgeoux said...

A, deci situatia a revenit la normal?

mărie said...

yup. m-am gandit ca nu are sens sa ma lipsesc de o placere. mai ales in conditiile in care, cu putina subtilitate, people get the message (and I get my massage) :P