Wednesday, November 29

I see a pattern

se pare ca ordinea in viata la mine vine iremediabil cu ordinea in dulap, calculator, masina, pantofi, casa etc. e interesant cum nu vine si cu ordinea in munca, dar asta e un subiect separat. aseara am avut un moment savuros de sters/mutat/salvat chestii din calculatorul care deja cedeaza si trebuie dus la specialist sa-l omoare si sa-l reinvie mai puternic si mai frumos ca niciodata.

ordinea in muzica a dus la redescoperirea discografiei obrint pas.
ordinea in fotografii m-a condus in folderul intitulat general spania unde am petrecut 2 ore trecand fiecare fotografie prin filtrul relevantei, la 2 ani dupa evenimente, ascultand baietzii care au facut in felul lor perioada aia mai usoara.

si asa am avut o revelatie. am descoperit ca silvia are un fetis cu porumbeii. incerc sa redau mai jos, in imagini tipul before/ middle/ after.

relatia incepe ca orice relatie normala. se preface ca nu-i baga in seama. si uitati cat de dezinteresata pare! (porumbeii la ora 3)



apoi, mai jos, in februarie 2005 incepe sa accepte sentimentul inca nesigur, este deja fascinata, dar inca nu gata sa come out. priveste de la distanta o lume in care ii este inca frica sa patrunda.



si, in sfarsit, momentul octombrie 2006, silvia este deja mare, stapana si sigura pe puterile ei, azvarlindu-se netematoare intr-un carusel de senzatii :))



asteptam continuarea :)

5 comments:

silvia g said...

vrei sa spuoi ca imi plac pasarelele? :))

mărie said...

ca sa citez CSI, nu conteaza ce cred eu, conteaza ce-mi spun dovezile :D

silvia g said...

eeeh... paris, barcelona, ventia, marile restaurante ale lumii...

mărie said...

..da, cu garnitura de porumbei...
no, really, oamenii aia mananca porumbei!!!

mărie said...

eu propun sa mergem sa cautam porumbei la Casablanca si Bunol la vara...
parerea mea!