Saturday, December 2

asta este putred in Danemarca!

Consiliul pentru Etica Animalelor din Danemarca nu considera ca e vreo problema in a face sex cu animale atata timp cat nu se intampla intr-un film porno sau intr-un sex show ?!?!?!?!?
numai unul din 10(!!!) membrii ai acestui consiliu au zis ca poate totusi n-ar trebui sa fie chiar legal sa sodomizam animalele.

si, fiind o democratie, s-au gandit ei ca, pentru o notiune asa controversata (!!), cel mai corect ar fi ...... ati ghicit?.....referendum, frate! bine, e doar in stadiul de propunere acum dar, cam cum ar fi sa faca referendum pentru asa ceva?

a nu se intelege gresit, sunt pentru libera exprimare in orice forma ar fi ea.
dar sa faci asa ceva legal ar insemna sa fie vreo metoda de a evita abuzul. ori, in ce modalitate poate sa-si dea animalul ala consimtamantul?? e ca si cum ai da licenta la viol! in schimb, uite ce spun ei: the animals involved have many years of experience and they themselves want sex.
hai sa fim seriosi!

vorba lui, sa faci referendum pentru o chestie care e definita in dictionare cu ajutorul unor cuvinte ca morbid si intarziati mintal, mi se pare un pic cam mult ...

2 comments:

Anonymous said...

si totusi se misca! :) reveneala la notiunea de "nimic mai firesc". megasuperfantasticul "avantaj" al democratiei: regulile si caile de urmat nu mai sunt facute de cei cu neuron in dotare ci de gloata. gloata si placerile ei (se poate vedea gustave le bon pe tema asta).
daca am o pisica. tre' s'o pazesc de vecinu'? are voie sa se apere (pisica) sau platesc amenda ca l-a zgariat...? scuze pt imaginile eventual socante.

mărie said...

Exact. Nu inteleg cum de s-a ajuns la asa ceva (adica inteleg dar refuz ca cuprind cu mintea).

Cat despre imaginile eventual socante, :) alea sunt la ei.