Tuesday, December 5

neputinta

unul dintre cele mai nasoale feluri de frustrare este aia care vine cand nu poti sa faci nimic.
pe locul 1, innebunesc cand se iau turmele de tiganusi de mine pe strada cand sunt singura si vad parintii la doua case mai incolo, stiind ca in momentul in care voi ridica un deget, ma vor linsa.
pe locul 2, si un close second, innebunesc cand vad aceleasi cete cu aceeasi parinti ca se iau de cainii de pe strada, care nu pot face nimic

in seara asta se va canta nu ca sa strangem bani sa mutam toti tiganii pe o insula pustie, ci pentru organizatiile de protectie a animalelor.



stiu ca e mult mai inuman sa-i folosesti ca sa faci cosmetice si blanuri si ca nu sunt cainii singurele animale persecutate in felul asta. si merg si pentru asta. dar revolta vine din experientele traite, cum e si normal.

2 comments:

Anonymous said...

Kestia asta imi aminteste de o vorba "celebra" - "as da un tigan pe'un caine". Cum ar fi o campanie "as da un tigan pe'un caine"??!! Te duci la un adapost de caini cu un tigan facut balot, iei cainele, lasi balotu' si uite asa iese o afacere infloritoare cu sapunuri pt catelusi. Nu'i brilianta ideea??!! :))

mărie said...

hahaha..... am deja in fata ochilor un vizual de campanie sociala (caci asa va fi vanduta ca intram mai 'usor' si pe tv), si spotul in linia pedigree 'cateilor nu le place sa fie spalati, dar acum, va fi o placere. vor sti ca fiecare bula de sapun inseamna o viata mai buna pentru un un seaman'...awwww...(si neaparat un ciobanesc mioritic :P) REVOLUTIE!!