Tuesday, December 12

Tot vreau sa scriu despre lucruri frumoase care ma fac fericita, pentru ca, structural, eu sunt modelul fericit. Dar acum sunt plina de muci, de vanatai pe care nu le recunosc, de nervi facuti in sali de asteptare pe te miri unde, de treburi care trebuie terminate pana la vacanta si probabil de mesaje si telefoane care nu au ajuns la mine pentru ca nu am telefon!! In plus, mi-am dat seama ca s-ar putea sa delirez, m-am surprins astazi in mijlocul unor conversatii facand niste dezacorduri din alea 'care nu se face'. Poate fi asta un semn al delirului?
Dar, pot sa va dovedesc ca, structural, sunt modelul fericit. Am reusit sa gasesc ceva bun si productiv in toate astea.

1. Trip-ul de serviciu – am stat 6 ore intr-o intalnire si am admirat, printre picaturi, un domn foarte dragutz din echipa clientului. M-am imprietenit definitiv cu personalul din otopeni. Am observat cum, joi, dupa zborul anulat de miercuri, cei care ne reprogramaseram pentru a doua zi eram deja un fel de comunitate: ne-am salutat, am discutat, am schimbat pareri si experiente.

2. Raceala – tata, un domn, s-a intors ieri acasa cu doua cutii imense de Rafaello. Yummy!!!. Si ieri, mi-a facut silvia o surpriza si a trecut pe la mine - surpriza pentru ca asa e ea, draguta si pentru ca nu avea cum sa ma anunte ca trece pe la mine :). Stateam la televizor si ma ocupam cu transpiratul racelii afara din sistem cand m-am trezit cu doua manute reci pe fata. Niiiice.

3. Service-ul masinii – daca tot am facut drumul, am reusit sa-mi cumpar bare transversale si suport snowboard. Ceea ce inseamna ca voi avea o iarna de confort maxim dat fiind ca am trecut de la matiz cu suport pentru si 2 boarduri si (prin comparatie) fara portbagaj la masina cu suport pentru 4 boarduri si spatiu pentru 4 echipamente complete in portbagaj. Vom calatori ca doamnele iarna asta, fara boarduri in cabina, boots in cap si rucsace in brate. :)

4. Vanataile – am avut ocazia sa urlu pe buna dreptate la un domn la care vroiam sa urlu de mult dar nu se cadea, dat fiind ca nu mi-a dat niciodata un motiv bun iar eu nu caut scandal. Dar, sambata, cu vanataia la purtator si la vedere (nu aveam cum sa ies in oras cu maneca lunga) a avut proasta inspiratie de a pune degetul pe ea si a apesa, intrebandu-ma ‘smecher’ ce-i cu ea. Aaaaaaaaa! (warrior princess chant). Din ciclul 'what does this button do?', sa zicem ca a aflat.

5. Treburi de terminat – bine, aici nu exista ‘cealalta jumatate a paharului’. Ma mai gandesc la asta si revin.

6. Lipsa telefoanelor – am reusit ieri sa treg un pui de somn neintrerupt, ca niciodata. De fiecare data cand apuc sa adorm in afara intervalului 12 noaptea – 8 dimineata, se gaseste cineva sa sune si sa ma trezeasca.

Oamenii draguti de la birou ma intreaba ce caut aici in starea asta. Nu pot sa stau in casa. Tot timpul ma gandesc cu gura apa la ce bine mi-ar pica o zi de stat si lenevit si uitat la televizor. Ieri am facut asta juma de zi si am crezut ca ma urc pe pereti. Nici leneveala nu are nici un farmec cand iti curge nasul :(

3 comments:

Anonymous said...

ce cauti aici in starea asta?:)

mărie said...

in acest moment sunt o femeie fara telefoane, intr-o stare de raceala acuta, enervata si cu hormonii all over the place.

cui ma plang daca stau acasa singura si fara telefon? :)))

Unknown said...

nu te mai plange! :)