Friday, April 20

peştişorul de aur (leapşa #9)

Dacă şi numai dacă ar veni Nihasa cu peştişorul de aur la mine, l-aş ruga frumos, pe peştişor, conform cu obieceiurile bune de a gândi/ planifica întotdeauna pe termen scurt, mediu şi lung, să mă ajute să:

1. pe termen scurt, să fac azi-mâine-poimâine primul pas în direcţia asta. Cu cât amân şi mă prind în rate cu atât am mai puţine şanse să o mai fac vreodată. Am listat la interests când mi-am făcut profilul pe blogger: deciding on future step in my education. Acolo a rămas.


2. pe termen mediu, să mă urnesc şi să hotărăsc unde pun steagul vara asta. Altfel nu o să adun destul modjo cât să mă descurc cu anul ce vine.


3. pe termen lung, echilibru. Să nu mai consum orice lucru de care dau şi îmi place atât de repede, cu atâta lăcomie şi cu atâta gol după. Ca domnii cu vinurile, aia cu degustatul şi savuratul în porţii mici e o lecţie ... of, of, of. (foto de aici)

Alte tag-uri: măriuca mică, vorbele mele, mâncare, vicii, cărţi, secrete, 24 întrebări pe loc, lista moşului.

5 comments:

Anonymous said...

pissy, daca ajungi tu acolo pe prima poza, nu-i asa ca ma lasi si pe mine sa dorm pe un coltzisor din preshu tau? promit sa fac ordine, sa nu dau foc la casa (hmm.. asta de fapt nu pot sa promit..), un ban cinstit o sa castig eu cumbva. ma fac palmier sa fac umbra la oameni :)) ma fac pozar de pesti ..in fine,gasesc eu ceva.. sunt talentata.ma iei, ma iei?

mărie said...

Draga doamna, asta era si ideea :D
Eu ma duc acolo iar voi folositi cu incredere wizz-ul si ryan air-ul astfei incat sa asigurati flux continuu. Eu testez piata si voi veniti sa ajutati la implementare :P

Dar, pentru asta voi avea nevoie de multe suturi in, pardon, posterior ca sa ma mobilizez.

Anonymous said...

nunu, no flux! m-am saturat de dat din aripi! vreau o bucatzica de presh stabila, a place to call home, un catzel, o gradinutza, lucruri d-astea de oameni batrani. cam pe langa parc guell, ce zici?
cat despre suturi in fund, am o intreaga colectzie. de dat. o vrei?

Anonymous said...

tze mumos... :-<

mărie said...

@Scufi: Stii doamna, de fiecare data cand ajung in Guell ma gandesc ca as fi nespus de fericita ca paznic al parcului, locuind in casuta aia din Hansel si Gretl.
Jogging dimineata pe aleile alea 'rocoase' (ma rog, din roca, cu aspect de roci, whatever), sa scriem poeme in frunze de cactusi si sa ne amenajam o ceainarie in grotele initial menite sa fie veceurile cartierului . . . ah!

@de_ce: tzel mai mumos! :)