Friday, May 18

alunecând un pic în monden . . .

. . . deşi nu mă caracterizează.

Am o întrebare. Care sunt criterile după care se votează toate aceste topuri cu cei mai frumoşi şi cele mai frumoase?

Nu ai cum să faci un top al celor mai Hot 100 de femei din lume!!!, adică din toată lumea asta cu miliardele de locuitori pe care îi are . . . şi pe locul 1 să fie Lindsay Lohan.

Asta e femeie? E o fată frumoasă. E o young adult bună. E o actriţă care probabil va ajunge undeva când se va mai coace. E o fată pe care mulţi probabil şi-o doresc în feluri biblice. Dar titlul de Cea mai hot femeie din lume? Femeie!!! Pe bune? Ea?!?

Ceea ce îmi aduce aminte de Monica Columbeanu (după cum a spus şi dânsa, ştiu că este o cacofonie dar sper că poporul român o va aceepta aşa cum a acceptat şi Ion Luca Caragiale . . . bleah!). Votată cea mai frumoasă femeie din lume de FHM România. Cu toată discuţia cu cine a dat sau nu bani. Oricâţi bani. Aia e femeie?

Deci frumuseţea la o femeie este direct proporţională cu numărul de domni care au fantezii pedofile de "you've been a bad, bad, girl"? Ăsta e singurul criteriu?

Atunci ce voia domne să zică Cristian Vasile când cânta el:
Iubesc femeia, când e femeie!
În capul meu, femeia e frumoasă când e Femeie! şi nu ai cum să fii Femeie la 20 sau 22 sau 23 de ani cât o avea.

Cum să apară dinastea înainte de o Angelină, de o Monica Bellucci - ca să ne menţinem în zona celor mai dese fantezii. Sau Scarlett Johansson - dacă tot frumuseţea e numai până în 25 de ani.

Asta ca să nu mai vorbim de o Kate Hudson sau Fanny Ardant sau Gwen Stefani că am senzaţia că alea sunt femei frumoase numai pentru femei.

M-am ambalat.

4 comments:

Junkymouse said...

Cherie, top 100 hot women conform Maxim, iar targetul lor e 18-30 de ani. So, Lindsay e enough woman for them.

Anonymous said...

probabil ea infierbanta cel mai mult mintea editorilor maxim :D

mie nu mi se pare vreo bunaciune

mărie said...

Nu am o problema cu topurile. Ma deranjeaza terminologia astuia :)

@junkymouse: chiar in tragetul ala, nu cred ca un barbat de peste 25 de ani o considera 'femeie' - e un top al 100 bunaciuni la care ai vrea sa dai.

@de ce: hai, ca nu cred ca ai da-o afara din pat ;) - si despre asta se pare ca e vorba.

M-am ambalat eu cam mult.
Cred ca, de fapt, sunt nervii acumulati de pe vremea cand o domnisoara de 17 ani care de abia si-a dat seama ca are sani a iesit cea mai frumoasa femeie din lume in FHM.

Sandra G said...

Chiar ca e o chestie de terminologie... toti zic femei, pentru ca le ea prea lene sa aleaga sau editorii nu le dau voie sa foloseasca alte cuvinte precum fete, tipe, fufe, pi***, doamne, muieri etc.