Monday, May 7

dacă e gratis, cu plăcere


Ok. "Gratis" încă mai funcţionează.

Dar cum să vinzi alune sărate ca garnitură la un "vin de calitate selectată roşu/ alb sec" căruia i-ai pus în titlu "Chateau"?

Sunt eu nebună? Merg alunele sărate la vin roşu?

Later edit: deci nu are cum! Aş vrea să cred că bieţii oameni au fost traşi în piept de benzinărie (deşi, dacă LukOil asociază branduri după cum are excedentele de stoc, e foarte, foarte nasol).

I-am căutat. Domnii de la Chateau Vartely comercializează vin la minim 47 ron sticla! Şi şi-au asumat ca element diferenţiator pe piaţă atenţia la calitate versus mărirea producţiei.

Îmi pare rău că nu m-am uitat la preţ când am făcut poza în benzinărie (!!) pentru că mi se pare poziţionat foarte, foarte sus din punctul ăsta de vedere. How about free brie?

8 comments:

Monica said...

pai ce, vin cu cola nu merge? ;P

mărie said...

Hmm... de cola nu stiu.
Dar nimic nu bate un Lacrima lui Ovidiu, la pahar cu picior garnisit, cu seminte de floarea soarelui. ;)

nihasa said...

promotia probabil e pentru marii moguli imobiliari din pipera care dupa ce au vandut terenul si casa parinteasca s`au trezit cu mii de euro pe care prefera sa ii scuipe la marginea drumului ...

Anonymous said...

poate e un nou specific de consum de care noi nu am auzit...

asa e cand mai toate agentiile isi deschid departamente de "planning" dar cu planneri care sunt doar "de birou" si se bazeaza doar pe comportamentul propriu :P

sau poate s-o fi crezand marketingul sau managementul de la "Chateau" specialisti in comportamentul consumatorului :))

mărie said...

Se lansează trenduri de consum şi eu n-am aflat :D

Oricum, încep să cred că le-a făcut benzinăria o nefăcută. Refuz să cred că cineva asociază un vin de 50 ron sticla cu alunele Felix! Şi cu "gratis".

Anonymous said...

Bine ca n-aveau excedent de CD-uri cu Vali Vijelie. Hai, ca alunele, le mai mananci...

mărie said...

:))
Dragă seb,
Din păcate, cred că CD-urile cu Vali Vijelie nu stau niciodată prea mult pe stoc. Mai ales când sunt la promoţie cu seminţe. Gratis.

Monica said...

tu, dar din cate tin eu minte, alunele felix sunt printre cele mai scumpe de pe la noi...eu nu mananc, mersi, nu beau, mersi, dar preturi stiu;)