Thursday, May 10

uite potenţialul de business unde zăcea ...

Azi iar am primit două telefoane de la prieteni/ prieteni de familie care mă rugau să ajut fata unei prietene care e sora lu' nush cine...etc. (înţelegeţi idea) cu o variantă ieftină de zbor până în două locaţii diferite de pe bătrânul continent. Mi se întâmplă foarte des chestia asta.

Nu zic că nu mi-ar plăcea. Ador să mă joc cu rute şi tarife şi operatori. Şi să simt satisfacţia de a fi "păcălit" companiile aeriene mari atunci când cumperi prin intermediari mai ieftin decat de pe pagina oficială.

De a lega low costurile între ele şi a-ţi face tu cu mâna ta cel mai tare traseu în viaţă. Un fel de bricolaj.
Şi aşa totul azi e modular, totul e cu "tu combini elementele de bază şi voila! un ansamblu personalizat". Dacă merge la calculatoare, mobilă, case, haine, bijuterii, de ce n-ar merge şi la zboruri?

Satisfacţia de a fi trimis doi oameni în toată firea, la peste 50 de ani, la check-in la Otopeni cu două printuri în mână. Care nu au înţeles până în ultimul moment că nu te duci la agenţie cu foilea alea să-ţi iei biletul "serios" din hârtie lucioasă şi scris roşu ci te duci direct în avion. Ce mândră am fost de tata atunci că a acceptat şi îmbrăţişat modernitatea.

Devine interesant cum, lăsând deoparte faptul că oriunde aş pleca eu şi cu oricine aş pleca această plăcere îmi revine :), mă caută oameni prin intermediari în acest scop. Din categoria "lasă că ştiu eu pe cineva care te rezolvă imediat". :))) Tare!

Deci să vindem un serviciu.

Comisionul este mic, plăcerea mea e mare iar banii voştri, în curând, redirecţionaţi către experienţa culturală, oricum s-ar traduce asta pentru fiecare.
Referinţe:
- în cadrul UE - Barcelona-Paris, 40E, dus-întors, taxe incluse
- în afara UE - Barcelona-Bucureşti, 56E, dus-întors, taxe incluse

13 comments:

Monica said...

yeah si eu am convins doi oameni cu pasaport diplomatic chiar sa mearga cu printul in mana to the airpot! nu am reusit sa-i fac sa plateasca ei virtual calatoria, am facut-o eu pentru ei, dar ca idee...

mărie said...

I know.
Astfel se sparg barierele :P!

Anonymous said...

:)

hm, am si eu o problema similara, mai maria, cu o ruta bucuresti-strasbourg, dar nu stiu cum sa dau de tine sa-ti expun problema pe larg (de fapt nu e chiar asa complicata, dar ma intrebam ce ai face tu in locul meu)

ma rog, ideea e ca adresa mariaeeeeee at gmail dot com se pare ca este nefunctionala :) - am incercat sa-ti scriu dar... no luck

So... talk to meee!

mărie said...

Măi Cosmine măi. E Mărieeeeee! De unde a ieşit a-ul ăla ciudat înainte de 'e'? Las că dau eu mail :)

Stefan said...

Eh Marieee, cosmin e mic copil pentru problemele mele. Pune-ma si pe mine in cc la mailul pt el :)

mărie said...

Bine dragă domn cu draci. Cu plăcere :).

Aştept adresa dumneavoastră de mail alături de un scan al chitanţei de achitare a unui avans de 30%, la adresa din profil. E marie cu 6 de e, la gmail.

Monica said...

ok, buna precizarea, ca ma dureau ochii sa numar:D

mărie said...

:))
'marie' era luat. 'mariee' era luat. Eram pe fuga. Am bagat 'e'-uri in prostie ca sa fiu sigura ca ma lasa sa trec de pasul ala.

Anonymous said...

well nu stiu de unde a aparut a-ul ala in plus, eu am dat copy paste la adresa de mail pe care ai lasat-o tu intr-un comment de la mine de pe blog :)

oricum, e bine ca ne-am descurcat pan' la urma, mersi din nou:)

Unknown said...

ma bag si eu la business daq accepti parteneri. putem sa concuram intre noi, cine gaseste cel mai bun traseu. :)) ce zici?

mărie said...

Concurs?!? Daaaaa.
Partnership? Măi, măi....o să crească afacerea şi o să faci rost de bani şi o să ne părăseşti pentru plaja aia a ta şi n-o să te mai vedem niciodată :((

sure thing hun! bring it on! :)

mărie said...

Dragă yoz,
Indeed, e bine că ne-am descurcat până la urmă. Mi-ar fi plăcut să va pot ajuta mai mult. :)

Anonymous said...

E ok e ok, gestul conteaza!