Tuesday, June 5

recapitulare

În primul rând, joi seara am stat şi m-am uitat la seriale la televizor până la ora 3 dimineaţa, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat de câţiva ani buni - dacă sacrific o noapte o sacrific în mod organizat: maraton de ceva, filme de oscar etc., nu pe seriale la întâmplare cu ce-o fi.

Vineri m-am simţit ca în clasa a 11a, spre primăvară, când chiuleam de la cele 2 ore de fizică de joi pentru că erau ultimele şi afară era soare.

După care am ajuns pe Verona şi am depăşit momentul de chiul pentru că am fost catapultată imediat în cartierul gotic din Barcelona unde întotdeauna se întâmplă mii lucruri de nu ştii în care să te implici sau in Vama de acum câţiva ani - când era frumos în zona de expirat şi b52 dar trebuia să te duci "în centru" să-ţi iei de mâncare. Acum am stat frumos la linişte (aka casa Ion Mincu) şi am plecat "în centru"(aka Romană) să ne luăm ţigări şi apă.

Am călcat pe iarbă şi am fugit de apă şi am mirosit dude storcite şi am vorbit cu oameni şi m-am văzut cu oameni de multă vreme nevăzuţi.

Infuzie de Studio 60 de care povesteam, am reuşit să vad jumate din seria 1.

În general linişte. Deşi se conturează furtuna la orizont. Dar e good kind of storm.

4 comments:

zuza said...

marie, tu ai gasit si ultimul episod din studio 60?
for some reason nu am deloc noroc, nici pe odc nici pe torente..

mărie said...

Din câte știu eu, nu a apărut încă pe NBC și de aia nu e nicăieri online. Cică e programat pe 5 iulie. :)

zuza said...

aaah
loool..
fuck, ce proasta ma simt acum ca am omis sa ma uit la data =))
si eram complet mirata de ce nu a fost nimeni interesat sa vada ultimul episod :))

mărie said...

:))
Eu nu înțeleg de ce au reunuțat la el. Americani idioți. Îi urăsc! Nu le-a plăcut lor așa că nu va avea parte nici restul lumii. :(
Acel ultim episod va fi ultimul!