Wednesday, April 16

daţi un atribut!

Ieri prinţesa războinică mi-a zis că blogul a deveni "înţelept" de vreo 6 luni. M-a mirat foarte tare alegerea cuvintelor. Înţelept? Pe bune?!?

Eu sunt mult prea 'în el' ca să-mi dau seama. Dar mi se pare că este/sunt la fel de zvăpăiat/ă ca întotdeauna. Şi la fel de în extreme. Şi la fel de împrăştiată peste tot.

Mai ştii, poate chiar funcţionează pe post de oglindă. Adevărul este că în ultimele 6 luni am remobilat prin mine mai mult decât în ultimii 6 ani. Şi au apărut inevitabil nişte începuturi de concluzii pe care i le-am dat şi blogului, fiindcă că îi dau şi toate momentele de 'Aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!'.

Dar totuşi nu pot să mă identific cu 'înţelept'.
'Aşezat', 'introspectiv' - ceva în zona aia, poate. Cred că nu-l simt că mi se potriveşte mie. Şi de aia îl resping şi când vine vorba de blog. Ceea ce înseamnă că scrisul ăsta e mai important pentru mine decât credeam. Scrisul aici şi în condiţiile astea.

Nu poate să mă pună pe gânduri în halul ăsta o apreciere la adresa blogului. De parcă mi-ar fi adresată mie :))).

Nu mai ştiu cine îmi spunea ca e foarte eu ce scriu aici. Că mă simte aici exact cum mă simte şi faţă în faţă. Pe mine, aşa cum mă ştie din parcuri, cafenele, drumuri, beţii etc.

Nu ştiu unde voiam să ajung. Mi s-a părut amuzant şi 'de investigat' că încă mă mai gândesc la acel 'înţelept' la 24 de ore după.

Any thoughts on the matter? Am schimbat tonul fără să-mi dau seama? Daţi şi voi un atribut!

2 comments:

Sandra G said...

growing

blogul tau e ca o filmare din aia de planet earth, cand filmeaza o floare care creste de la bobocel la atata craca... banuiesc ca esti undeva la 10% din ce vei fi :)

Felipov said...

prodigy
are dreptate sandra.