Tuesday, April 15

da, da, da!

Uite ce am găsit pe net!
Iubesc internetul! V-am spus cât de tare iubesc internetul?! Maxim iubesc internetul!

Râd de nebună de juma de oră. Cât de tareee!


Deci faza mea de 'vreau un iubit fotbalist' a început şi s-a terminat cu Holly e Benji. A fost nevoie de multe ore de fizica până să mă conving că mingea de fotbal nu are cum să ia forma mingei de rugby cu oricât de multe putere ar lovi-o un băieţel de 14 ani.




În faza de 'vreun un iubit fotbalist', cuplul ideal era format din el care ştie să dea gol din aer cu capul în jos şi eu care joc volei ca o zeiţă - Milaaaa! Nu ştiu de ce nu mă tenta voleibalistul iubit al voleibalistei, cred că ăia doi de mai sus erau mai 'băieţi răi' un pic. Eu îl voiam pe portar.




Sandy! De abia Sandy cred că este numitor comun al tuturor copilăriilor din generaţia mea şi generaţiile de prin jur. Înnebuneam când treceau ea şi Marc la 10 metri unul pe lângă altul şi nu se întâlneau niciodată! Lecţia asta cu 'viaţa-i crudă' luată la 10 ani nu e un pic cam mult? Pe bune acum . .




Sailor Moon. Şi fiţi atenţi aici! Ce păr aveau fetele astea. Îmi aduc aminte că mă uitam fermecată la cum stă, se mişcă şi cât e părul fetelor ăstora! Şi o să continui toată viaţa să îmi doresc să mă pot schimba în rochiţă doar intrând într-un vârtej de lumină. Şi să îmi stea fundiţa la spate cum îi stă ei.






Şi, la final, sensibila Grupului, Lydia et le tour du monde. Domnişoara cu floarea ei cu 1000 de culori. Nu eram chiar aşa de mare fan Lydia dar îmi doream şi eu un pandantiv din ăla. De fapt, încă îmi mai doresc. Să fac Bucureştiul să arate cum arăta Istanbulul acum o săptămână în plin festival al lalelelor.




De ce erau aproape toate blonde? Că sunt făcute de japonezi care nu prea văd picior de blondă pe la ei pe acolo?

Anyway . . . continui să râd de nebună la birou. Trebuie să fie undeva pe torrente câteva episoade. Nu aş rezista, evident, la o serie întreaga dar o jumătate de oră aş petrece-o cu drag.

Zona de desene 'vestice' am acoperit-o deja într-un elan copilăresc de acum vreun an. Când tot aşa, m-am pornit şi nu m-am mai putut opri vreo săptămână. Aici, aici şi aici. N-am să uit nicioată cum mă uitam, atunci, la desenele astea :)

Jos pălăria pentru iniţiativa care m-a pornit astăzi.

4 comments:

Junkymouse said...

!@$$*)%!$#@*& tradus: of, din cauza ta am "pierdut" cel putin o ora pe blogul ala cu desene animate :P

mărie said...

să vezi io cât am 'pierdut' acolo . . . şi pe youtube cu clipurile alea după aia :)))

Ada said...

Ma bucur asa mult ca va place. :D Asteptam un mail ca sa va ajutam cu ce desene doriti sa vedeti sau chiar descarcati. :)

mel said...

mi-ai readus copilaria la viata si pt asta iti multumesc :)...tin minte cand eram mica si ma uitam la Sailor Moon, eram fascinata, si traima fiecare minut cu ele....dupa serial ieseam afara si vorbeam cu fetele ce s-a mai intamplat in epiod bla blauri si apoi acting stuff din episoade..era show'ul de pe lume...