Friday, March 28

despre rituri de trecere

Deci baipantazi şi-a făcut blog ca să-mi publice mie intimităţile în www . . . (draga mea, am vrut să-ţi fac prezentare cu flori şi porumbei şi chiţzăială dar dacă ai insistat să provoci această discuţie . . . fie! Auzi la ea, să terfeleasă în noroi un rit de trecere)


Ştiţi cum avem cu toţii acele mici momente de 'trecere', de răscruce, acele momente în care îţi dai seama că viaţa ta nu va mai fi niciodată la fel.

Ultimul pentru mine a fost ieri, când cu mare întârziere am intrat şi eu în marea lume a downloadatorilor de chestii. Şi mi s-a prezentat conceptul de raţie. Care am aflat că trebuie ţinută sus că altfel ţi se ia darul.

- Bun, dar cum?, întreb eu naivă.
- Cum? păi simplu...fii atentă . . dai aici browse la 'adult' şi alegi ce-ţi face cu ochiul.

Am tras aer în piept şi am început astfel o nouă etapă, cocârjită deasupra laptopului în miez de noapte downloadând pron.
Conştientă că viaţa nu va mai fi niciodată la fel dar dedicată scopului de a ţine peste medie raţia de care vorbeam mai sus.

Aşa se face că, dragii mei, ieri la ora 12 noaptea, între seeding şi leeching de pornache, m-am simţit integrată într-o nouă comunitate.

- Bună, eu sunt maria! Pot să mă joc şi eu cu voi?
- Bine ai venit maria, poftim nişte pron!
- Vai mersi, dar le am pe ale mele ;)

Mersi băi, ce să zic :)) Şi să te ţii de scris, da!!

No comments: