Wednesday, March 5

mama fortuna :) mea

Să vă povestesc.
Însă, trebuie asigurate nişte premise întâi:

1. din seriile Austin Powers . . . . toată lumea ştie ce înseamnă *muahahahahah*, da?

2. din numeroasele filme şi seriale cu şi despre femei şi viaţă toată lumea e la curent cu leaga lui Murphy conform căreia te vei întâlni cu Fostul exact în ziua aia în care nu vrei să te vezi cu nimeni, în care părul arată a nespălat de trei săptămâni şi nu ai dormit şi ai plecat la muncă în hainele de ieri etc. Şi el va fi la braţ cu o blondă bună şi deşteaptă etc. etc. :)))))

3. din blogul ăsta, până acum, toată lumea e la curent cu modul încântător pe care îl are fortuna de a fi de partea mea în cele mai drăguţe momente


Punem toate astea cap la cap şi . . . . iese *muahahahaha*-ul Măriei ieri seară când a dat peste puppy love-ul adolescentin din liceu care i-a rupt inimioara de copilă. Şi a dat peste el exact în una din zilele alea în care a avut chef să se îmbrace în fetiţă şi radia . . . şi pe dinăuntru şi pe dinafară.
El s-a lungit şi subţiat şi maturizat în trăsături. Şi ea. Doar că el începe să semene cu Ghiţă Mureşan pe când ei numa bine îi şade aşa. Şi prăjiturica de pe tort, privirea lui trăda conştientizarea celor de mai sus.

Score! ;) Muahahahahaha.

I know it's a petty kind of joy but, but, but . . . . să fi văzut ce zâmbet am avut toată seara :P

1 comment:

Anonymous said...

Hahaha...cat de tare!!!