Thursday, August 2

I ain't got rythm

Uitasem cât de greu e să reintri în realitate după vacanţă. Ce mai faci în zilele-tampon după ce ai terminat cu mailurile, cu readerul, cu telefoanele, cu arătat poze mamei etc.?

Nu e combinaţie cu vacanţele astea de o săptămână. Primele zile acolo nu putem să stau locului iar acum îmi vine să legumesc la nesfârşit. În starea aia în care îmi doresc un şoc electric de resuscitare a creierului care e in legumeală clinică, să măresc un pic intervalul bătăilor. Să înceapă să apară vârfuri pe linia aia dreaptă de pe monitor.

Instead, am început timid planificarea escapadei de iarnă. Nu mă va mai prinde concediul în poiană la piscină sau în baruri vreodată în viaţa mea. Îmi rezerv cel mai înalt munte de pe planetă unde e iarnă tot anul ca să fiu sigură că nu mă mai trezesc ca anul trecut, la oraş. Şi road trip până acolo. Trebuie să-mi iau cască. De unde îmi iau eu cască în august?

Şi uite aşa inboxul se tot umple în timp ce eu caut oferte de ski. Ufff....

6 comments:

Felipov said...

ski?
sa n-aud de ski.
avem masutzele alea draga.
ne dam pe ele.

Stefan said...

eu caut oferte de sky...muuul sky

mărie said...

Din pacate fun-ul de vara asta s-a incheiat pt mine. Visez la zăpezi și țopăială pe pârtie deja.

Dar distracție plăcută cu sky divingul! :)

mărie said...

aaa...sau era un apropo? :)

The Dude said...

OMG cat am ras cand am citit expresia "zilele-tampon" pe blogu' unei fete :))))) Stiu, te refereai la buffer days, nu la Tampax days, but still :)

mărie said...

bwahahaha

stoicescuuuuuuu!!!
te iubesc! te vreau inapoi in viata mea!!!
pe unde naiba umbli?!?