Tuesday, August 21

Mi se pare o mizerie fără seamăn ce se întâmplă cu gunoaiele în sectorul 1. Nu mă interesează detaliile sau cine e de vină, cât au întârziat plăţile de-a lungul anului sau cât au întârziat ridicările gunoiului.

S-a reziliat un contract. Move on!!!

Una e să nu mai ridici nici un fel de gunoi după rezilierea contractului şi alta e să arunci cu gunoi pe străzi cum am auzit sau să distrugi coşurile de gunoi existente doar pentru că tu le-ai instalat si au logo-ul tău pe ele. Ale nu au fost plătite, cumpărate de la tine înainte să fie instalate? Doar nu le închiriază? Doar nu le mută de pe magheru în rahova când nu mai sunt shiny? Sunt obiecte cu o durată de viaţă destul de scurtă, nu cred că se plătesc la zi de lucru.

Departe rău suntem de aia cu legea cererii şi ofertei. E un principiu care încă nu are cum. Să crească odată sectorul privat şi în zonele astea mai puţin glamorous să ajungă şi ei în situaţia romtelecomului care nu ştie ce să mai dea pe gratis ca să nu reziliez contractul cu ei.

Mă enervez că parcă văd pe feţele lor satisfacţia în timp ce distrugeau. Fără să înţeleagă ce s-a întâmplat, pur şi simplu fericiţi că pot să vandalizeze un pic.

Trist e că, ca întotdeauna, nu ştii dacă contractul a fost reziliat că rebu e neserioasă sau că vărul primarului şi-a deschis firmă de salubrizare.

Oricum, nu ştiu dedesupturile şi mi-e silă să le aflu. Dacă e vreaun detaliu fundamental care îmi scapă şi care face nulă descărcarea de mai sus, just let me know.

3 comments:

runbaby said...

Jesus, asta era cu cosurile? Se sparie gandul... Nu stiu nimic care sa faca nula descarcarea ta, stiu, in schimb, adresa de la ambasada Canadei...

mărie said...

Eu nu mai am atâta răbdare.
Fii atentă, mâine la 3 jumate dimineaţa, pasajul Mărăşeşti, ne ia un ghid pe care l-am cunoscut eu şi ne trece graniţa. Şi ne facem ţara noastră, care va arăta exact ca globul de sticlă de care vorbeam acu' ceva vreme.

:))

runbaby said...

:))

it's a date ;)