Wednesday, August 1

vacanţa pe scurt

Mâncat. Dormit. Cântat. Dormit. Mâncat. Dormit. Cântat. Mâncat. Dormit. Cântat. Dormit. Mâncat. Dormit. Cântat.
Şi aşa au trecut 7 zile.

Condimentate cu o oră de shopping - mai mult nu am rezistat la cele 800 de grade care erau, şi grade din alea umede nu caniculă regulamentară ca acasă.

O zi pe un vas la vânătoare - felipov, sa ştii că te iubesc şi sunt maxim de devotată dar nu am putut rezista ideii de vânătoare şi nu se vâna nimic altceva acolo. Oricum, să ştii că nu am prins nimic deci nu avem mâinile pătate de sânge.

Două ore de beach party - am vrut să vedem dacă e chiar ca la mtv grind. Foarte tare, nu cred că m-am simţit vreodată atât de bine într-un loc cu muzică care nu-mi place.
Mai jos, este imortalizat momentul în care mi-a fost cel mai cald din toată viaţa mea.

În rest, am creat confuzie în hotelul unde nu existau decât oameni sub 18 ani cu părinţii şi oameni peste 30 de ani cu copii. Cred că de aia toată lumea ne întreba dacă lucrăm acolo.

Am găsit, ca de obicei, locul nostru unde am spart playlistul de karaoke cu Oh Carol şi Wonderful World şi My way cu I predict a riot si Cornflake gril şi Baby got back :))).

Aaaaaa . . . . . şi am început un an nou din viaţă. Cu acorduri de happy birthday începute pe neaşteptate în timp ce mi se de abia mi se aşeza homarul confortabil pe fundul stomacului. Cu un tort ca aerul şi în aplauzele frenetice ale terasei care cred că aflase de la fete înainte că n-a fost tocmai uşor să ajung la vârsta asta :P

11 comments:

Felipov said...

La multi ani si
La anu sa ma luati si pe mine, cant asa de frumooooosssss si
La la la la

mărie said...

Ai înnebunit?! Adică să închizi grădinița? Tu cu vocea aia crești generații întregi de vise.. doar nu o să ți-o irosești într-o bodegă :*

Pupăm tare și pentru la anul avem deja plan . . ;)

silvia g said...

pisi ai uitat un cuvant din descrierea activitatilor de vacanta. hahahahaha....

mărie said...

Mă scuzați.

Toate cele de mai sus gratinate exemplar cu 7 seri de drunken debotchery*.

*The austentatious and absurdly annoying behavior that occurs when a females blood alcohol content has soared far above legal limits

bwahahahaha ....

zuza said...

la muulti aaani! si din partea noastra! :)
sa fii sanatoasa si foarte fericita!

Felipov said...

Oricum pana una alta sa speram ca vine o iarna cu zapada sa merjem ca fetele sa ne dam cu masutzele alea de cafea.

mărie said...

zuza, vă mulțumesc mult :)

oana, eu nu mai las nimic în voia sorții anul ăsta. de săptămâna viitoare încep să caut și până la sf lui sept am rezervările făcute pentru iarnă la zăpadă. Nu mai cred în ”o să ningă”.

silvia g said...

si cuvantul ala e dragut si apropriate... dar not what i had in mind. hahahaha...

Alexandra said...

La multi ani Maria! sa cresti mare si frumoasa si deteapta si sa vina multa, multa zapada la iarna pentru tine (daca tot ai ziua vara :)))

runbaby said...

you're such a cutie :). la multi ani!

mărie said...

Mersi, mersi.
Si da, am suferit ca e vara. Voiam ei eu sa duc bomboane la scoala si nu se putea :(( (si sfintele Marii sunt tot in vacanta :((( ).

Dar sa vina zapada!!