Tuesday, August 21

vreau şi eu o viză

Vreau şi eu o viză de State.

E chiar aşa de complicat pe cât se aude? Când nu ai proprietăţi, nu mai eşti student, eşti fată şi eşti tânără? A trecut cineva prin asta?

Sau, better yet, lucrează cineva la ambasadă şi are drept de dat viză şi mă crede pe cuvânt că nu vreau să fur americii nici joburile cu covrigi în coadă nici băieţii ei cei viteji? :D

9 comments:

Anonymous said...

Pai baietii ei cei viteji se gasesc din plin si la Romanica. Deci cred ca ei intra in categoria de "risc calculat" ;).

mărie said...

Tocmai. Ca şi joburile.
Au complexul ăsta de superioritate.

Am auzit poveşti de groază cu interviuri peste interviuri a părţii americane din cuplu pentru a explica de ce nici unul dintre băieţii minunaţi ai americii nu e bun pentru ea şi vrea să ia un străin în căsătorie.

Nu le vreau bărbaţii!!! Nu le vreau joburile!! Vrem şi noi în vacanţă :((

ina bixade said...
This comment has been removed by the author.
ina bixade said...

pardon, nu vigilinta ci vigilenta:), am butonat pe linga.

ina bixade said...

Well, nu stiam ca exista complex de superioritate, stiam doar de cel de inferioritate:) I love US no matter what si cu privire la viza greu obtinuta, ar exista o explicatie, aceea ca multi vin aici ca turisti si uita sa se intoarca la casele lor, deci vigilenta-exigenta autoritatilor, sa le zic asa, este oarecum indreptatita, insa eu stiu persoane care au obtinut viza de turist, pe 10 ani, intr-o zi, fara sa aiba avere, familie, ci doar o slujba stabila, deci nu e chiar asa un "scenariu" de groaza solicitarea unei vize ptr. o vacanta in Americana the beautifulaaa :) Good Luck and Good Night !!! Ina B

mărie said...

Ina, mă alintam doar. Ştiu de unde vin măsurile astea şi că nu e imposibil. Mi-e groază şi lehamite de început tot procesul ăsta cu acte şi interviuri. Asta-i tot. :)

Anonymous said...

Am incercat prin 2003. Nu mi-au dat. Nu vroiam sa raman in state pe vremea aia. Nici ca ma mai duc vreodata. :=)

mărie said...

Al rămâne în multe ţări înainte să vreau să rămân în state. Dar vreau la new york, new york :(

mărie said...

*Aş