Tuesday, January 23

leapşa #5

Leapşa pe vicii.
Stimate domnule Nichita, vă mulţumesc pentru băgarea în seamă ... cu toate că ea implică automat presupunerea existenţei unei naturi vicioase în spatele albului imaculat din template :P, presupunere care ar putea să mă facă să roşesc, uşor jignită, din obligaţie dar ..... să vedem:

VÍCIU, vicii, s.n. 1. defect, cusur, neajuns (de construcţie, de funcţionare etc.). Viciu de conformaţie = dispoziţie anormală a unor părţi sau organe ale corpului; diformitate fizică. Fig. Pornire nestăpânită şi statornică spre rău, apucătură rea, patimă; desfrâu, dezmăţ, destrăbălare. 2. Neîndeplinire a unor condiţii legale de formă sau de conţinut în întocmirea actelor, clauzelor etc. juridice, care duce la anularea valorii acestora.

Hmmm..... pornire nestăpânită către desfrâu?!?! :))

1. apucătură rea? fumez mult (şi de mult) şi nu reuşesc să mă ţin de orice activitate plănuită în scopul echilibrării balanţei la nivelul infuziilor de mizerii versus vitamine în organism

2. diformitate fizică? am un nas incredibil de mic şi port 34 jumate

3. patimă? DA! sunt! ..... very much so!

4. neîndeplinire a unor condiţii legale de conţinut? Am semnat în numele lui tata o grămadă de scutiri în liceu. Mea culpa. Recunosc. Puteţi să-mi de-motivaţi toate absenţele de la desen şi fizică.

5. defect, cusur? ploi de altruism şi dedicare arareori reuşesc să clatine muntele de orgoliu de care mă ţin în continuare cu dinţii, în pofida lecturilor de dezvoltare personală şi a lui Osho :)

Şi fie ca următoarele verigi să fie Sandra, Monica şi Cosmin.

5 comments:

Monica said...

Thanks for NOTHING! acuma sa stau sa ma caut, in perfectiunea mea, la vicii!:(( uff

mărie said...

Doamna, recunosc motivatia eminamente egoista de a apropia zeita de conditia proprie de muritoare prin acest demers tabloid. IERTARE!! IERTAREEEE!

nichita said...

nasul mic este ok la fete. la baieti, am inteles ca e invers. la fel si cu marimea de la picior.

in schimb, va doresc numai baieti cu nasul mare si picior de baschetbalist. :)

Sandra G said...

pisi, cu tot respectul, toata stima, toata iubirea si multe alte chestii pe care ti le port, i don't do leapsa. sub nici o forma. never. ever! :)

mărie said...

Hai mah, Sandra! Nu trebuia sa spui asta! Acum o sa ma ambitionez sa creez leapsa lepselor ca sa te fac sa ma implori sa te taguiesc :P :)).
Oof! Si nu aveam nevoie si de treaba asta pe cap!