Tuesday, January 23

despre viata mea care 'se duce'

Nu mai bine dădeai tu la medicină? Prin natura jobului, eu lucrez mult mai intens decât tine dar de la 7 la 12. Tu lucrezi la fel de mult, ai responsabilităţi mai mici (adică nu chiar life&death issues), dar stai mult mai mult la birou. Cât timp îţi mai rămâne pentru tine, Maria? Când îţi trăieşti tu viaţa, de fapt? În weekend? - Tata, aseară, cu cel mai părintesc ton pe care i l-am surprins de când mă juleam în genunchi la grădiniţă. Un drăguţ. (Un drăguţ cu o soluţie extremă la problemele mele de time management :P)

Şi mi-am adus aminte cum, luată la rost în clasa a 9a în legătură cu nu ştiu ce absenţe la nu ştiu ce materii i-am răspuns uitându-mă la el cu ochi de căprioară înjunghiată: Tata, plec de la fizică pentru că am senzaţia că trece viaţa pe lângă mine şi nu o să am timp să o trăiesc dacă nu o trăiesc acum!
De abia împlinisem 14 ani!!!!! Hahahahaha!

4 comments:

Anonymous said...

spune-i ca iti ramane timp atunci cand chiulesti :P

PS: dragut moment :)

mărie said...

...cu atat mai dragut cu cat singura implicare in deciziile mele din zona asta a fost cand mi-a explicat ca nu are sens sa fac medicina ca 'aia nu e viata'....:))

Anonymous said...

deci de-asta chiuleai de la fizica? si eu care credeam ca nu-ti place stoeneasca... ;)

mărie said...

Cum sa zici asa ceva?!? O iubeam de Doamna Stoenescu!!

(si sunt absolut convinsa si acum, peste ani, ca are ochi la spate si te poate auzi de la kilometri departare ......shhhh):)))