Monday, January 29

must see!!!

Din categoria oameni-geniali-care-uniţi-dau-prea-mult-geniu-pe-metru-pătrat-pentru-nivelul-de-toleranţă-al-unui-muritor-neatins-de-genialitate, ni se prezintă biografia lui Freddie Mercury, o producţie a lui De Niro, cu ajutorul lui Brian May şi Johnny Deep în rolul principal.

Va trebui să mă antrenez intensiv ca să suport filmul ăsta. Cum se spunea în Dogma: creierul uman nu este echipat corespunzător pentru a auzi vocea lui Dumnezeu şi ar face implozie dacă ar fi expus ..... cam aşa cred că ai toate şansele să păţeşti şi cu filmul ăsta - îmi permit să exagerez şi să fiu subiectivă, da! Cum să-l joace Johnny pe Freddie?!?! Vă daţi seama cam ce o să iasă?!

Info aici şi aici.

3 comments:

nichita said...

De Niro ma cam dezamageste din spatele camerelor. "The Good Shepherd" avea si el o lista luuunga de vedete, dar filmul a fost cam boring... actiunea mergea in suturi, ca un trabant impins de la spate.

mărie said...

De Niro produce doar filmul, nu regizeaza si....come on!...cand l-ai vazut tu pe Johnny Deep intr-un film prost sau plictisitor sau sa nu joace de exceptie?

ps: daca l-ai vazut....nu-mi spune :P

Anonymous said...

numai Johnny Deep ar putea juca roulul lui Freddie.Mie imi plac amandoi,dar cinstit, numai un |"nebun" poate juca rolul altui "nebun".Eu cred ca va minunat!