Monday, March 19

Am plan!

Ziceam că am nevoie de unul şi uite-l cum vine.
Ştiam eu că abonamentele la toate newsletterele companiilor aeriene low cost au un sens. Vine Sky-ul în inbox cu promoţia explicată cu litere de-o şchioapă şi gataaaaa!!

Din iunie, bloody iunie al Sandrei, eu am ales ...... va fi Nova Rock

.... şi am pecetluit alegerea printr-un credit card excerpt, se pare echivalentul modern al cuvântului de onoare de pe vremuri .

Recunosc că îmi suna bine şi ideea de road trip dar pentru o plecare de 3-4 zile (că nu vreau să fie ăsta concediul pe 2007) aş fi dormit în cort tot festivalul dat fiind că oamenii se pare nu-şi mai iau carnete de conducere în ziua de azi (hint, hint Silvia) şi aş fi fost singura la volan. Plus că e atât de plictisitor să conduci pe autostradă!
Poate facem road trip în concediu. Ideea de a o duce pe Arabela înapoi la originile germanice, direct în mijlocul unui popor germanic pe care a fost creată să-l deservească fiind wagen-ul volks-ului sună interesant.

Mă rog, ideea e că pot să încep să plănuiesc lucuri.
Plus că, aia cu apetitul vine mâncând e foarte adevărată. Am completat un formular de rezervare şi plată şi s-a trezit spiritul călător din mine. Am început să mă uit serios la variante de concediu.

Până acum am una năstruşnică de tot. Din categoria lucruri care ai senzaţia că sunt foarte departe de tine (financiar de cele mai mutle ori) până decizi să te uiţi un pic mai de-aproape şi să le evaluezi obiectiv (subiect care merită un post cu întreg dat fiind că m-a surprins de multe ori lucrul ăsta) . . . dar vedem dacă se realizează.

Săptămână minunată! :)

PS: Am pus mai sus link la sky pentru că, în de doritori, încă e valabilă oferta pentru Viena la 40 de euro biletul (dus-întors cu tot cu taxe).
I loooove low cost!!!!

3 comments:

Sandra G said...

asa marie, bravo, zi la tot netu ca mai sunt bilete ieftine, sa platesc eu 5 milioane pe 2 dus-intors-uri! bine, daca tu preferi necunoscuti grasi langa tine in avion... :)))

Sandra G said...

ps: 5 milioane de euro si necunoscutii sunt si grasi, si prost imbracati si si miros! :D

mărie said...

nu-mi fac griji. sunt cu silvia. :)))

ps. dar ma bucur ca a functionat si o sa te grabesti sa iei biletele alea odata! ... ca ma lasa nervii!!!