Wednesday, March 7

uite cum răsare soarele

La propriu . . . mă plângeam ieri de inactivitate şi lipsă de stimuli iar azi, vine felipov cu animaţia de mai jos şi mă rupe în două, intru la Monica şi dau de Deschideţi poarta soarelui (apropo Monica, în caz că te întrebi cine e şi ce face omul ăla care e de 2 ore la tine în pagină, sunt eu cu piesa pe repeat) şi dau la Cosmin de o treabă minunată făcută de Oricumi - Urban Quest, proiect care implică şi soare şi activitate şi 'nou' şi lipscani şi covaci şi şepcari şi alte meserii demult uitate.

Aşa DA! :)

Later edit: Ascultaţi melodia aia! Sunt atât de plină şi de bine fără motiv şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că pot să fiu aşa de la o înşiruire random de chestii mici .... şi când mai urlă şi toţi oamenii ăia pe final cu voci de madrigal deschideţi poarta soarelui să poată luminaaaa!! aprope mă ridic de pe scaun ;)

Later(er) edit: bine, bine, mi s-a şoptit din off că probabil a contribuit un pic şi faptul că am cheltuit o sumă obscenă de bani pe reducerile de primăvară de la Threadless. Parcă te bucuri mai tare de primăvară când te gândeşti că o întâmpini cu vreo 2 săptămâni worth de tricouri adorabile :P

4 comments:

utopic said...

we have recently sold out of small light blue marshmallow factory girly tees, it has been removed from your cart.

te plesnesc daca l-ai luat pe ultimul

mărie said...

Eu le-am luat pe toate 15, in ciuda. Asa ca, revizuieste-ti atitundinea si poate iti dau si tie unul.

Nu inteleleg ce te tot agiti...oricum n-o sa ai nevoie de el pe insula...

utopic said...

hahah, ma multumesc si cu jumate, sigur lui antonio o sa-i convina

mărie said...

anotonio, huh! vezi ca incepi sa le spui pe nume ... parca era doar prasila