Wednesday, March 14

incredibil, dar adevărat

Petrecereeeeeee!!!!!
Am terminat cu oglinda măsii! Arabela este întreagă şi gata de ieşit din nou în lume după lifting. Şampanie, caviar şi pitici! :))

Am reuşit ieri, 13 martie, să pun capăt lungului drum început aici, în 27 noiembrie când mi-am găsit oglinda din dreapta dată peste cap şi spartă. Fascinant cum a putut să dureze atât şi să mănânce atâţia neervi o carcasă şi un bec de semnalizare şi nici nu mai ştiu ce mai era.

Oricum, epopeea în direct (şi cronologic) aici:
cum a început totul,
cum i-am lăudat, pusă fiind în faţa concureţei,
cum mi-au demonstrat că m-am grăbit cu laudele,
cum mi-au râs în nas,
cum m-au trezit la 7 dimineaţa şi
cum m-au împins spre soluţii drastice :P

Nici nu-şi dau seama ce noroc au avut că a fost drumul liber până în otopeni şi am avut parte de un răsărit de soare nemaivăzut care m-a liniştit şi umplut şi 'docilizat' înainte să ajung la ei. Astfel, nu am fost pusă pe scandal şi chiar am avut o dimineaţă frumoasă.

Drăguţ a fost că, atunci când am plecat, de unde oprisem motorul cu Cake urlând în boxe Daria şi Stickshifts and safetybelts, mi-am recuperat maşina cu CD-ul cu Cake băgat corespunzător în carcasa lui şi Cheloo Sindromul Tourette urlând la maxim.
Un pic panică să intri în maşină într-o zi cu soare, să te aştepţi la Italian leather sofa şi să înceapă să urle domnu' Sunt un ordinar, f*, modifica-mi-ai starea! :)) Drăguţi domnii de la service, nu?

It's all over. It's a good day! :)

Mă pun la curent cu ce s-a mai întâmplat ieri, când am fost deplasată toată ziua, în lume şi revin mai pe după-amiază. Sunt foarte curioasă ce a apărut prin presă şi net despre mirobolantul PRForum de ieri. Până acum n-am văzut decât că utopic vrea să ne împuşte pe toţi :)))



Later edit: ca să nu avem discuţii şi să fie clar, despre domnii vorbeam în comentarii. Muov, muov, muov!

4 comments:

utopic said...

chiar ma gandeam la tine cand am scris asta "hmm..da, maria era ok..dar..era singura, nu se pune"

mărie said...

Pardon! Care pr-iste care se imbraca la fel?....sa o vad io p'aia care avea ieri in picioare tenisi mov de la copii!!

Ma rog, e mult de zis pe tema asta. Eu ma asteptam la mult mai mult dar mi-am dat seama dupa aia ca in capul meu era gresit. Trebuia sa ma astept la ce s-a intamplat, era clar ca asta se va intampla. Ma rog! M-am ales cu tone de lucruri de recuperat si inca un pic de naivitate stirbita. Punct!

Monica said...

eu ma bucur fuaaaaarte tare pentru tine si pentru Arabela, iar pe Rumburacii si Printesele Xenia sa le dai bip si iar bip, sa speram ca nu te mai duci inspre Otopeni cu asemenea scopuri, jamais de jamais!
tenisi mov, zici? a purple afternun tu iu, atunci!

mărie said...

monik....să te auda cine tre să audă, că nu mai vreau acolo o vreme. Deşi, se face de prima revizie in curand ... uff!
Oricum, e fericită şi aia mică, se vede pe ea ca merge ţanţoşă acum. Un deliciu, o splendoare, câtă clasă :))